Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Hugo Chavez a aparut cu capul ras la o sedinta de guvern

Presedintele venezuelan, operat la sfarsitul lunii iunie in Cuba, a aparut luni, la o sedinta de guvern, cu capul ras. Chavez a spus ca tratamentul urmat dupa ce a fost diagnosticat cu cancer isi face efectul."Acesta este my new look", a spus el, explicand ca efectele chimioterapiei incep sa devina vizibile. "Chimioterapia este un tratament care ataca intregul organism, iar caderea parului este normala", a adaugat Chavez, afirmand ca acest lucru "arata ca tratamentul are efect".

Chavez, in varsta de 56 de ani, a revenit la 23 iulie la Caracas, dupa ce a urmat la Havana o prima etapa a chimioterapiei dupa extirparea unei tumori canceroase. El a anuntat atunci ca vor fi necesare si alte etape de tratament preventiv, precizand insa ca, in urma analizelor, nu a mai fost depistata nici o celula canceroasa.

Ulterior, presedintele venezuelan si-a reluat activitatea, iar in ultimele saptamani a afirmat in mai multe randuri ca intentioneaza sa candideze pentru un al treilea mandat prezidential la alegerile din 2012.

Citeste si Jurnalul

Foto: EPA/Intact Images

Recomandari