Hugo Chavez a aparut cu capul ras la o sedinta de guvern

Presedintele venezuelan, operat la sfarsitul lunii iunie in Cuba, a aparut luni, la o sedinta de guvern, cu capul ras. Chavez a spus ca tratamentul urmat dupa ce a fost diagnosticat cu cancer isi face efectul."Acesta este my new look", a spus el, explicand ca efectele chimioterapiei incep sa devina vizibile. "Chimioterapia este un tratament care ataca intregul organism, iar caderea parului este normala", a adaugat Chavez, afirmand ca acest lucru "arata ca tratamentul are efect".

Chavez, in varsta de 56 de ani, a revenit la 23 iulie la Caracas, dupa ce a urmat la Havana o prima etapa a chimioterapiei dupa extirparea unei tumori canceroase. El a anuntat atunci ca vor fi necesare si alte etape de tratament preventiv, precizand insa ca, in urma analizelor, nu a mai fost depistata nici o celula canceroasa.

Ulterior, presedintele venezuelan si-a reluat activitatea, iar in ultimele saptamani a afirmat in mai multe randuri ca intentioneaza sa candideze pentru un al treilea mandat prezidential la alegerile din 2012.

Citeste si Jurnalul

Foto: EPA/Intact Images

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri