Antena Căutare

"Îl iubesc, iar pentru asta aș îndura orice"! Povestea tinerilor pentru care un sărut a însemnat închisoare: "Lăsați-ne să fim împreună!"

Poliția marocană a arestat un cuplu în orașul Marrakech pentru că s-a sărutat în timpul orelor de post ale Ramadanului. Informația a fost făcută publică de surse ale Asociației pentru drepturile omului din Maroc și a ajuns în paginile publicațiilor din întreaga lume, notează Agerpres.

Poliția marocană a arestat un cuplu în orașul Marrakech pentru că s-a sărutat în timpul orelor de post ale Ramadanului. Informația a fost făcută publică de surse ale Asociației pentru drepturile omului din Maroc și a ajuns în paginile publicațiilor din întreaga lume, notează Agerpres.

Reprezentantul AMDH, Omar Arbib, a explicat că bărbatul și femeia au fost surprinși de o patrulă a poliției sărutându-se în spatele unei clădiri la Gueliz, unul din cartierele înstărite ale orașului.

În aceeași zi, alte două persoane au fost arestate și eliberate condiționat pentru că au băut apă în timpul orelor de post în orașul Zagora din sudul țării.

În Maroc, articolul 222 al Codului Penal pedepsește cu între 1 și 6 luni de închisoare "orice persoană de cult musulman care încalcă ostentativ postul într-un loc public în timpul Ramadanului".

În timpul Ramadanului, unul dintre cei cinci stâlpi ai Islamului, este interzis tuturor musulmanilor să bea, să mănânce, să fumeze și să întrețină relații sexuale întreaga zi până la apusul soarelui.

Pentru ei cresc șansele de reușită în toate domeniile! Nativii norocoși ai horoscopului de vineri, 17 iunie... Sloganul: "Trăiesc viața ca sultanii!" Adrian "The Miracle" Minune și Florin Salam, personaje de doc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x