Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești broasca din imagine? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

O poză cu un cadru de pădure în care se ascunde o broască s-a transformat peste noapte într-o iluzie optică de senzație.  Crezi că îți dai seama unde se află? Doar 1% dintre oameni reușesc.

imagine cu o padure un de exista muschi verde Galerie
O imagine cu un copac acoperit de mușchi într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică virală | Image Credit: BrainGames4K/jagranjosh.com

O imagine cu o rădăcină de copac acoperită cu mușchi, într-o pădure, a devenit peste noapte o adevărată iluzie optică de senzație. „Secretul” acestei poze constă în faptul că în ea este ascunsă o broască pe care doar puțini o pot vedea în mai puțin de zece secunde. Tu crezi că te numeri printre cei 1% din curioși care reușesc?

O fotografie cu o broască ascunsă într-o pădure face senzație pe internet și s-a transformat într-o iluzie optică virală

Provocarea a pus pe jar oameni din întreaga lume și nu mulți au fost cei care au reușit să găsească broasca din poză în mai puțin de zece secunde. Chiar dacă inițial totul pare extrem de simplu, ulterior ai putea să descoperi că lucrurile nu stau chiar așa.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență incredibil. Găsești stăpânul câinelui din imagine în 15 secunde? Iată răspunsul

Regula acestei iluzii optice este să privești extrem de atent fotografia cu pricina și să încerci să descoperi unde se află ascunsă broasca, de fapt. Cei care au privire ageră vor reuși să descopere răspunsul în doar câteva secunde.

Sfatul nostru este să te uiți concentrat la imagine și să analizezi cu multă atenție fiecare detaliu din peisaj, ținând contul de faptul că orice umbră sau nuanță de verde poate să fie un indiciu de ajutor.

Citește și: Iluzie optică virală. Șoferul a oprit mașina și a privit speriat în pasaj, crezând că e o groapă. Care este explicația, de fapt

Cei cu ochi de vultur vor reuși să descopere răspunsul imediat, semn că stau excelent la capitolul spirit de observație. Chiar dacă nu ai reușit din prima, sfatul nostru este să nu renunți, căci răspunsul ți se va părea atât de evident de îndată ce îl vei descoperi. Continuă să privești fotografia și să analizezi atent fiecare detaliu. Dacă tot nu ai reușit după câteva minute și vrei totuși să afli răspunsul, atunci află că trebuie să te uiți în partea de mijloc a imaginii, arată cei de la jagranjosh.com. Chiar în mijlocul rădăcinii de copac, bine camuflată în mușchiul de pădure, stă ascunsă broasca pe care trebuia s-o găsești.

Potrivit site-ul citat, doar 1% dintre cei care acceptă această provocare reușesc să descopere răspunsul corect în cel mult 10 secunde.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția. Poate de aceea unii nu au reușit să găsească animalul din prima.

Iluzie optică virală. Crezi că îți dai seama unde se află pisica din poză? Iată răspunsul... Iluzie optică virală. Câte broaște sunt în poză și unde se află acestea, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x