Antena Căutare

Iluzie optică virală! Privește imaginea din copac și descoperă unde se află bufnița, de fapt. Doar cei cu privire ageră reușesc

O fotografie cu frunzișul unui copac s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la imagine și să descoperi unde se află bufnița, de fapt.

imagine cu un copac cu frunze unde se afla o bufnita Galerie
Privește atent fotografia de mai sus și descoperă bufnița | sursa foto: Profimedia

O simplă fotografie din arhiva personală se poate transforma uneori într-o iluzie optică de senzație. Este și cazul imaginii de mai sus, în care este ascunsă o bufniță prin frunzișul unui copac. Trebuie să te uiți atent și să încerci să îți dai seama unde se află pasărea, de fapt.

O fotografie cu o bufniță ascunsă prin frunzișul unor copaci s-a transformat într-o iluzie optică virală

Natura poate fi extrem de surprinzătoare și ne poate oferi cadre uluitoare. De acest lucru s-a convins și un fotograf care a decis într-o zi se plimbe printr-o zonă cu vegetație bogată. În timp ce se relaxa și făcea poze, ceva i-a atras atenția imediat.

Citește și: Iluzie optică virală! Privește atent peisajul de iarna și găsește leopardul din imagine. Unde se află, de fapt

S-a uitat mai atent și nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat faptul că, undeva bine ascunsă prin frunziș, se află o bufniță. Fără să mai stea pe gânduri, omul a pus imediat mâna pe aparatul foto și a surprins totul în câteva cadre extrem de reușite.

Apoi, una dintre poze a ajuns pe internet și a devenit virală. Nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află bufnița, de fapt.

Privește atent fiecare detaliu și încearcă să îți dai seama unde s-a așezat pasărea. Daci ai reușit să o descoperi, atunci ai o privire extrem de ageră. Dacă nu ai reușit, atunci încearcă să continui căutarea. În cazul în care dorești să renunți, răspunsul corect îl vei descoperi urmărind galeria foto de mai sus.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești melcul din imagine? Unde se ascunde vietatea, de fapt. Iată răspunsul

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și pot arăta despre o persoană cât de bine stă la capitolul atenție sau istețime. Daci ai reușit să descoperi unde e bufnița, atunci ai toate motivele de mândrie.

Dacă ți-a plăcut această provocare, atunci o altă iluzie optică ce s-ar putea să îți placă este cea în care trebuie să te uiți atent la o imagine alb-negru cu un tigru și să încerci să îți dai seama unde se află ascuns peștele, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O altă provocare ce s-ar putea să îți stârnească interesul este iluzia optică ce te pune să descoperi unde se află ursul polar într-o imagine surprinsă într-un cadru polar.

Citește și: Iluzia optică ce i-a păcălit pe mulți! Ce culoare au ochii femeii din imagine, de fapt

Cuplul care are 19 copii, dar nu vrea să se oprească aici: „Sunt foarte fertilă”. Imagini virale cu familia numeroasă... Un bărbat se simțea rău și a crezut că are doar o infecție la plămâni, dar a mers la spital și medicul i-a dat un diagno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x