Căutare Live

Imagini ÎNFIORĂTOARE! O fetiță se juca în camera ei, când a observat ceva straniu cu păpușa: Părinții au fost șocați când s-au uitat pe camere

Camerele de supraveghere din locuința unor părinți au speriat internetul. Imaginile postate pe internet surprind o fetiță în timp ce se joacă liniștită în camera sa, scrie dailymail.co.uk.

Lucrurile iau o întorsătură terifiantă în momentul în care, în dreapta imaginii, se observă păpușa micuței care începe să-și miște capul.

Iar asta nu este tot! În timp ce fetița desenează la o masă, mai multe foi încep să se miște, iar obiectele încep să zboare prin încăpere. Cei mai mulți dintre cei care au privit filmulețul spun că încăperea ar fi bântuită de fantome, mai scrie sursa citată. Iată imaginile!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri