Antena Căutare

În copilărie era bătută fiindcă e „înaltă și urâtă”, azi întoarcete capete și e o adevărată Miss! Cum arată Anastasia, tânăra cu sute de mii de admiratori

O tânără din Rusia a reușit să uimeasă o lume întreagă cu modul în care arată, fapt ce i-a adus inclusiv un loc pe podiumul Miss Rusia.

O tânără din Rusia a reușit să uimeasă o lume întreagă cu modul în care arată, fapt ce i-a adus inclusiv un loc pe podiumul Miss Rusia.

Anastasia Reshetova are 20 de ani și este o adevărată zeiță a rețelelor de socializare. Cu un trup sexy și forme amețitoare, rusoaica chiar face senzație.

Totuși, tânăra a povestit că nu a avut o copilărie deloc ușoară, căci ceilalți colegi o băteau și râdeau de ea, din simplul motiv că este înaltă și urâtă.

Mai mult decât atât, aceasta se dădea cu fond de ten pentru a-și ascunde vânătăile și diferitele urme.

Azi, „rățușca cea urâtă” s-a transformat într-o adevărată lebădă, cucerind inimile a sute de mii de oameni și locul 2 la un concurs de Miss Rusia.

Soţia i-a murit în timp ce i-a născut unicul copil. După înmormântare, bărbatul s-a uitat în laptopul ei şi a rămas fără... Clientul cu haine sărace s-a dus să comande mâncare, dar a fost refuzat! În scurt timp, tânărul le-a dat tuturor o lecți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x