Antena Căutare

În trecut, copilul străzii - În prezent, student la Harvard! Așa arată o poveste de succes

Există povești de viață cu adevărat incredibile, iar acești studenți de la Universitatea Harvard au reușit să uimească o lume întreagă.

Există povești de viață cu adevărat incredibile, iar acești studenți de la Universitatea Harvard au reușit să uimească o lume întreagă.

David Boone este unul dintre studenții care a reușit să se remarce. Povestea lui de viață nu este totuși una fericită. Ajuns un om al străzii în urma unui incendiu, tânărul s-a dedicat studiului și activităților extrașcolare. A făcut multe acte de voluntariat și astfel a reușit să câștige o bursă.

Shree Bose este o tânără care promite mult în lumea științei. Studenta a început un studiu pentru descoperirea unui leac pentru cancer încă de când era în liceu. Chiar și președintele Obama i-a recunoscut meritele.

AFLĂ AICI ÎNTREAGA POVESTE

Articolul continuă după reclamă
Se stinse ZEUS, cel mai mare câine din lume. Bătea-n 1,20 m și cântărea 74 de kilograme... El e CEL MAI BOGAT ADOLESCENT de pe Internet! Se lăfăie în lux, dar a ajuns la închisoare dintr-o prostie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x