Antena Căutare

Inedit! Iata cele mai neobisnuite poduri din lume

BBC a publicat fotografii cu cinci dintre cele mai neobisnuite, dar frumoase poduri din lume

In galerie foto veti putea vedea cateva dintre cele mai spectaculoase poduri!

1. Rolling Bridge: Se afla in Londra si este un pod "acrobatic" de 12 metri. In fiecare vineri dupa-amiaza poate fi urmarit un spectacol acolo.

2. Rakotz, Germania: A fost construit in anul 1860 si este, fara indoiala, o adevarata opera de arta. Localnicii il numesc "Podul Raului", este in stil gotic si se afla in parcul Kromlau.

3. Langkawi Sky Bridge, din Malaezia, a fost construit pentru cei care doresc sa mearga pana in varful muntilor din insula Pulau Langkawi. Podul, care masoara 125 de metri, duce pana la varful Gunung Mat Cincang, situat la 705 metri deasupra nivelului marii.

4. Shaharah din Yemen, construit din piatra, demonstreaza inca o data cat de frumoase pot fi aceste constructii. “Niciun pod modern nu se poate compara in privinta gratiei cu podurile traditionale, construite din piatra", sustine inginerul mecanic Achilleas Vortselas.

5. In India, in satul Cherrapunji din Meghalaya, cunoscut drept unul dintre cele mai umede zone din lume, locuitorii au construit poduri din radacini de copaci. Unele dintre acestea masoara mai mult de 30 de metri si pot suporta greutatea a 50 de oameni.

Foto: Facebook

GALERIE FOTO! Cele mai simpatice instantanee cu animale... Trei masini unice in lume, refacute intr-un atelier din Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x