Antena Căutare

Întâmplarea ciudată care i-a adus moartea unui bărbat. O vacă de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat

Joao Maria de Souza și soția sa, Leni, dormeau în pat când vaca, de peste o tonă, s-a prăbușit prin acoperiș peste ei.

Întâmplarea ciudată care i-a adus moartea unui bărbat. O vacă de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat

Shutterstock, Profimedia

Din cauza rănilor suferite, bărbatul s-a stins din viață, la 45 de ani, lăsând în urmă o soție îndurerată.

Citește și: Cum arată pisica-vulpe, găsită întâmplător într-un coteț. Specialiștii au descoperit că este, de fapt, o specie unică

Brazilianul a trebuit să aștepte să fie îngrijit, ceea ce i-a grăbit moartea

Bărbatul, originar din sud-estul Braziliei, a murit din cauza rănilor suferite când animalul de peste o tonă, a căzut prin acoperișul dormitorului său. Întâmplarea bizară a avut loc în anul 2013, iar lumea a rămas, atunci, uluită de modul în care s-a petrecut tragedia, scrie BBC.

Vaca de peste o tonă păștea pe un deal din spatele căsuței, în orașul Caratinga, când a călcat pe acoperișul de azbest și s-a prăbușit sub greutatea sa.

Bărbatul rănit a fost dus la spital și a murit a doua zi, din cauza unei hemoragii interne.

Joao Maria de Souza era conștient și părea într-o stare bună, dar a trebuit să aștepte prea mult pentru a fi consultat de un medic, au confirmat rudele.

Citește și: Cazul unui bărbat care a descoperit că soția lui este sora sa, după 8 ani de mariaj. Cuplul are doi deja copii

Potrivit presei locale, a fost al treilea incident de acest fel, din regiune, la acea vreme, însă fără să fie raportate victime.

În cazul primului incident, nu era nimeni în casă când vaca a căzut prin acoperiș. Iar în al doilea incident, un bebeluș și un copil mic dormeau lângă locul în care a căzut animalul, fiind un adevărat miracol.

Caratinga se află într-o zonă deluroasă din Minas Gerais, un stat brazilian cunoscut în mod tradițional ca o regiune de creștere a vitelor și producătoare de produse lactate.

Citește și: Femeia care se comportă ca un câine de dimineața până seara. Latră la vecini, se joacă în patru labe și adoră să stea în lesă

În cazul lui Joao Maria, se crede că vaca a scăpat dintr-o fermă din apropiere, apoi a mers pe acoperișul care se învecinează cu un deal abrupt. Incapabil să susțină încărcătura, acoperișul s-a prăbușit, moment în care animalul a căzut pe partea în care stătea întins bărbatul.

În timp ce soția lui și animalul erau într-o stare bună, el a suferit o fractură la picior și a fost dus la spital. După ce a petrecut câteva ore la spital, brazilianul a murit, din cauza unei sângerări interne, notează Huffpost.com.

„Să fi zdrobit de o vacă în patul tău este ultimul mod în care te aștepți să părăsești acest Pământ. Dar, din punctul meu de vedere, nu vaca l-a ucis pe Joao, ci timpul inacceptabil pe care l-a petrecut așteptând să fie examinat”, a declarat fratele lui pentru un ziar local.

Citește și: Cine este Nadin Gherman, ciobanul care a dat peste cap TikTok-ul și a ajuns numărul 1. Platforma i-a închis contul

Contactat de un post de televiziune, spitalul a negat orice acuzație și a susținut că bărbatul a primit îngrijiri adecvate.

Potrivit Daily Mail, mama lui De Souza, Maria, a declarat că „nu și-a născut copilul pentru a fi ucis de o vacă. Aproape că a murit când avea doi ani și a făcut meningită, dar a muncit din greu pentru a-i cumpăra medicamente și a supraviețuit. Nu există dreptate în lume”.

Proprietarul vacii nu a fost încă identificat.

Cum arată pisica-vulpe, găsită întâmplător într-un coteț. Specialiștii au descoperit că este, de fapt, o specie unică... „Ce e asta?” Creatura bizară găsită de o femeie în propria grădină. Are coadă lungă și patru picioare VIDEO...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x