Antena Căutare

Își curățau piscina, dar nu au realizat ce pericol îi pândea din umbră. Descoperirea înfricoșătoare pe care au făcut-o

Tinerii curățau piscina atunci când au făcut o descoperire înfricoșătoare. Ce a urmat după ce au văzut ceva care mișcă în filtrul de apă. Gestul făcut de unul dintre ei i-a uluit pe internauti.

Un tânăr își curăța piscina atunci când a descoperit un șarpe. Reacția lui a i-a uluit pe internauți | VIDEO | Capturi X

Doi tipi au găsit un musafir nepoftit în piscina lor și au decis să se ocupe de el în cel mai bizar mod. În urma unui videoclip care a devenit viral pe rețelele de socializare, oamenii au rămas șocați descoperirea făcută în pscină și unii au declarat că se vor gândi de două ori înainte de a se bălăci.

Un tânăr își curăța piscina atunci când a descoperit un șarpe. Reacția lui a i-a uluit pe internauți | VIDEO

În imaginile publicate publicate în mediul online se poate observa un băiat care curăță piscina, iar pe fundal se aude cel care filmează în timp ce îi atrage atenția că a observat ceva în scurgere.

Deși la început nu se poate distinge ce este acel „ceva”, din țipetele tipului se poate înțelege că, de fapt, este o vietate cu coadă. Apoi cei doi fac o descoperire pe care probabil nimeni nu și-ar dori să o facă. Vietatea era un șarpe.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: O tânără proba rochia de mireasă, dar abia când a postat poza a văzut un detaliu straniu. Ce a apărut în oglindă

Deși reacția multora ar fi fost să fugă mâncând pământul, Jacob a apucat un băț pentru a îi ridica acoperișul scurgerii și astfel, internauții pot observa replita odihnindu-se pe marginea pisinei.

Videoclipul se întrerupe apoi în următoarea secventă, băiatul trage de șarpe, iar prietenul său îl încurajează din spatele camerei de filmat să scoată complet din filtru poscinei.

Dar ca și cum asta nu ar fi fost nu a fost suficient de riscant, Jacob dă drumul șarpelui, care se strecoară înapoi în piscină și decide să intre după el. Ca și cum ar fi trăit în sălbăticie, cu doar o mișcare, acesta reușește să prindă capul vietății.

Atât cel are filma, cât și internauții au fost uluiți de reacția acestuia.

„Acest Jacob ar trebui să fie numit Tarzan”, a comentat o persoană pe Twitter.

„Eu nu am atâta curaj, aș fi vândut casa dacă descopeream așa ceva acolo”, a comentat altul.

„Încă o frică deblocată. Mulțumesc”, a glumit un al treilea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut să descopere o femeie sub pardoseala din baie atunci când renova casa. A chemat poliția, însă și ofițerul a încremenit

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost convinsă. Nu că nu ar fi crezut că incidentul nu a avut loc, ci mai degrabă că, având în vedere că șarpele era atât de calm, șarpele îi aparține probabil lui Jacob.

Ce a putut să facă un mire, chiar când se tăia tortul de nuntă, la petrecere. Invitații au încremenit când au văzut gest... Un bărbat repara izolația din mansarda casei sale atunci când a descoperit o cameră secretă. Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x