Antena Căutare

O tânără proba rochia de mireasă, dar abia când a postat poza a văzut un detaliu straniu. Ce a apărut în oglindă

Femeia și-a făcut o poză atunci când proba rochia de mireasă, dar nu se aștepta să facă o descoperire „înfricoșătoare”. Ulterior, a postat fotografia în mediul online pentru a le cere părerea internauților, însă aceștia au fost mai uimiți.

o tanara blonda care probeaza o rochie de mireasa in oglinda
Femeia și-a făcut o poză atunci când proba rochia de mireasă, dar nu se aștepta să facă o descoperire „înfricoșătoare”. Care este explucația | Instagram

Există probabil zeci de milioane de fotografii realizate în momente jenante care circulă pe internet, dar aceasta fotografie cu o femeie care proba rochia de mireasă a provocat rumoare atunci când a fost postată pe rețelele sociale. Deși la prima vedere poza pare una perfect normală, după ce internauții au observat detaliul bizar, au încercat să găsescă o explicație plauzibilă.

Viitoarea mireasă, Tessa Coates, a reacționat după ce imaginea ei a provocat o frenezie pe internet și a distribuit pe contul ei de Instagram un videoclip în care explică ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce a descoperit viitoarea mireasă în oglindă după ce a postat fotografia pe internet. Fenomenul bizar a stârit reacții

Scriitoarea Tesa Coates a scris: „Bine, bună ziua! O actualizare a povești...

Articolul continuă după reclamă

„Am fost să cumpăr rochie de mireasă și țesătura realității s-a prăbușit. Aceasta este o fotografie reală, nu photoshopată, nu un Live Photo.

„Dacă nu vedeți problema, vă rog să priviți cu atenție, apoi nu o să mai puteți să vă luați ochii... Vă rog să vă bucurați de această eroare în matrice/fotografie care aproape că m-a făcut să mi se facă rău pe stradă. De asemenea, m-am logodit!", a spus aceasta înainte de dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt.

Citește și: O mamă și patru copii, forțați să părăsească apartamentul Airbnb, după o descoperire înfricoșătoare. Au sunat imediat la poliție

Acum, înainte de a vă explica ce s-a întâmplat, vă puteți da seama singuri?

Fenomenul bizar pare să arate reflexia Tesei în două oglinzi, însă în trei poziții diferite față de cea în care se află. Aceasta apare stând cu spatele la cameră, în timp ce proba o rochie de mireasă, cu o mână în zona abdomenului și una lăsată pe lângă corp.

Cu toate aceste, în oglindă din față apare cu mâinile impreunate în zona abdomenului, în timp ce în cealaltă, este cu amândouă pe lângă corp.

Speriată, femeia s-a întors la magazinul în care a realizat fotografia și a încercat să găsească o explicație. Aceasta a ținut să precizeze, din nou, ca nu era o fotografie în mișcare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nici internauții nu au fost prea mult de ajutor și au fost, de asemene, uluiți.

„Cum... este posibil așa ceva? De asemenea, felicitări pentru logodnă!!! Mă bucur pentru voi”, a comentat un utilizator Instagram.

„M-am bucurat de parte înfricoșătoare a poveștii. Pe jumătate îmi doresc să nu fi urmărit povestea ta și să fi aflat adevărul rațional", a spus altcineva.

Citește și: Un bărbat a făcut o descoperie terifiantă sub casă, după ce găinile sale au dispărut rând pe rând. Ce a putut să găsească

Ei bine, iată care este explicația! În clip-ul publicat în mediul online, viitoarea mireasă a spus că a mers la Apple Store pentru a le cere ajutorul specialiștilor de acolo. Ea a explicat că i s-a spus că telefoanele sunt computere, nu camere foto, deoarece acestea realizează o rafală de imagini de la stânga la dreapta.

Acest lucru ar însemna că telefonul ei a surprins fiecare mișcare a ei și a combinat imaginea într-o singură fotografie.

Și-a făcut un test ADN în glumă, dar a descoperit un adevăr dureros despre tatăl ei biologic. Ce secret a ieșit la iveal... Locul adorat de români care oferă până la 30.000 euro să-ți cumperi o casă. Cum poți obține banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian Luni, 08.07.2024, 14:16
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x