Antena Căutare

Kathleen Osborne,femeia care a aflat simultan că e gravidă și suferă de cancer.Ce decizie drastică a luat în legătură cu corpul ei

Kathleen Osborne, o tânără în vârstă de 28 ani, din Cambridgeshire, a primit o veste bună și una proastă în aceeași zi, iar tânăra a avut de luat o decizie importantă.

colaj kathleen osborne Galerie
Kathleen Osborne, o tânără în vârstă de 28 ani, din Cambridgeshire, a primit o veste bună și una proastă în aceeași zi, iar tânăra a avut de luat o decizie importantă. | Profimedia

După ce se luptase deja cu boala incurabilă de două ori, Kathleen a aflat că a recidivat cancerul chiar când ea a rămas însărcinată. Totul a început când a descoperit o umflătură pe piciorul ei drept.

Decizia dificilă pe care a luat-o Kathleen

Atunci a decis să meargă la medic pentru mai multe investigații și prin intermediul unei radiografi a aflat că trebuie să ducă din nou o luptă grea. Tânăra de 28 de ani a aflat că a recidivat cancerul osos cu care se mai luptase ani de-a rândul.

Având în vedere că doar ce aflase că e însărcinată, medicii au rugat-o să aleagă între cele două opțiuni pe care le avea: fie făcea întrerupere de sarcină și continua tratamentul pentru a se vindeca, fie păstra sarcina și îi lăsa pe medici să îi amputeze piciorul.

Citește și: O femeie a găsit pe o plajă o sticlă veche, cu un bilet înăuntru. Hârtia din interior a făcut-o să intre în Cartea Recordurilor

Kathleen avea de luat o decizie care i-ar fi schimbat viața pentru totdeauna și orice ar fi ales, i-ar fi fost extrem de dificil. Cu toate acestea, știind că e o luptătoae și fiind sprijinită de persoanele dragi din viața ei, Kathleen a decis să îi fie amputat piciorul drept pe când era însărcinată în patru luni.

Din nefericire, cu 8 săptămâni înainte de a o naște pe fetița ei, Aida-May, Kathleen a aflat că boala s-a extins în plămâni, recidivând de această dată și mai grav. Medicii i-au confirmat că se află în stadiu terminal.

Kathleen Osborne și lupta ei cu cancerul

Kathleen a fost diagnostică cu cancer pentru prima data când avea doar 11 ani. În 2005 medicii au descoperit că avea o umflătură pe piciorul drept, umflătură ce s-a dovedit a fi osteosarcom, cancer osos.

Katheleen, care pe atunci era doar o adolescentă, a început tratamentul de chimioteramie și a fost operată la picior. Timp ce 11 ani, Kathleen știa că învinsese cancerul și în această perioadă a adus pe lume doi copii, Hayden, acum în vârstă de 9 ani și pe Leo, un alt băiețel în vârstă de 5 ani.

Citește și: Îți amintești de „micul Hercule”, băiatul plin de mușchi care făcea sute de flotări? Cum arată azi Richard Sansrak

În 2016, din nefericire, Kathleen a primit vestea nefastă că din nou cancerul a recidivat. De această dată se împrăștiase pe suprafața plămânilor.

“La aproximativ 3-4 luni după ce l-am născut pe cel de-al doilea fiu al meu, Leo, am simțit o durere puternică în spate și nu mă puteam mișca”, a povestit femeia în vârstă de 28 ani, potrivit Daily Mail.

În martie 2017, după tratamentul sever și o intervenție chirurgicală dificilă, femeia a fost din nou declarată vindecată de către medici.

Cu toate acestea, în 2020, cancerul a recidivat, iar de această dată lupta cu boala se anunța una și mai dificilă, după ce a aflat că e însărcinată. Medicii au pus-o să aleagă între sarcină sau piciorul ei drept, iar Katheleen a ales să își ducă sarcina până la capăt în timp ce piciorul i-a fost amputat.

După ce a născut, știind deja că a fost rediagnosticată pentru a patra oară cu cancer în stadiu terminal, de această dată inoperabil, Kathleen încearcă să se bucure cât mai mult posibil de timpul pe care îl mai are cu cei trei copii ai săi.

“Ăsta e singurul meu focus acum – să am amintiri cu copiii mei. Nu șiu cât timp mi-a mai rămas, ar putea fi ani sau doar câteva luni”, a mai adăugat femeia.

Invitații de la nuntă au crezut că nu văd bine. Ce „test” le-a dat mirele, ca să se poată așeza fiecare la masa lui... Tom Bosworth, un pescar din Florida a descoperit o nouă specie marină. Cum arată "peștele lipie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x