Antena Căutare

La 64 de ani, o atleta din SUA a reusit sa inoate din Cuba pana in Florida, fara protectie!

O atleta din SUA a devenit prima persoana care a inotat, fara niciun fel de protectie, in apele pline de rechini intre Cuba si Florida. Femeie are 64 de ani si a ajuns, dupa 50 de ore, pe tarmul Floridei, unde a fost intampinata de sute de fani, prieteni si apropiati

Dupa aproape 53 de ore petrecute in apa, Diana Nyad a reusit, la 64 de ani, sa faca ce niciun alt atlet nu a facut pana acum. A inotat 177 de kilometri, intre Cuba si Florida, fara niciun fel de protectie, in apele plini de rechini.

Sute de fani si prieteni au intrat in apa, s-au tinut de maini si au facut cordon in jurul ei pentru a o insoti pe finalul calatoriei. Extenuata, deshidratata si arsa de soare, Diana a gasit putere sa rosteasca un discurs la finalul cursei. "Am trei mesaje! Primul este sa nu ne dam batuti niciodata! Al doilea este ca nu esti niciodata prea batran pentru a iti urma visele! Al treilea mesaj: desi pare un sport individual, este un efort de echipa".

Diana a mai incercat de cinci ori pana acum sa termine aceasta cursa. In 1978 a renuntat din cauza oboselii, dupa 42 de ore petrecute in apele oceanului. Avand experienta celorlalte incercari esuate, Diana a folosit acum o masca speciala din silicon pentru a se proteja de meduzele otravitoare, din cauza carora a mai abandonat o data.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.



VIDEO! Cu adevarat fresh: Cum se prepara sucul de pepene cu bormasina... FOTO! Da in judecata soarele?! Un britanic si-a gasit Jaguar-ul "topit"! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x