Antena Căutare

La Antena 1, am dat startul celor #100 de zile de vară! 100 de baloane au fost azi împărţite în Orăşelul Copiilor de Octavia Geamănu, vedeta „Observatorului”!

De 1 Iunie începe vara de 100 de zile! Și cum cele mai frumoase zile nu pot fi decât acelea în care micuții zâmbesc, se joacă și sunt răsfățați, vara de 100 de zile a început chiar de Ziua Copilului!

De 1 Iunie începe vara de 100 de zile! Și cum cele mai frumoase zile nu pot fi decât acelea în care micuții zâmbesc, se joacă și sunt răsfățați, vara de 100 de zile a început chiar de Ziua Copilului!

Prima acțiune a deschis „Vara de 100 de zile” va avea loc de Ziua Copilului, în Orășelul Copiilor din București, unde nu mai puțin de 100 de baloane au fost împărțite acestora de către Octavia Geamănu, vedeta „Observatorului” și mama lui Andrei.

„Vara de 100 de zile” este proiectul care mă readuce în fata telespectatorilor. Sunt ambasadorul acestei campanii, în cadrul Observatorului. Mi se potrivește de minune rolul ăsta de, dacă vrei, ambasador al bunei dispoziții. De pe 1 iunie, timp de 100 de zile, o să vedeți cele mai frumoase locuri din România cu oameni care știu să aprecieze ce le-a dat natura, o să vă arătăm destine de film, o să vă arătăm cum să vă umpleți timpul liber într-o manieră de neuitat, o să facem ca aceste 100 de zile să fie pentru voi un fel de "time of your life", a spus Octavia.

Dacă de 1 iunie cei mai fericiți vor fi copiii, pe 2 iunie distracția se mută pe plaja din Mamaia unde 100 de înghețate îi vor răcori pe localnicii și turiștii sosiți la mare. Tot iubitorii mării se vor bucura și de 100 de mingi de plajă cu care Antena 1 vrea să le facă vara mai veselă și mai colorată. Fie că vor primi 100 de cafele la metrou, vor intra în posesia a 100 de bilete la Zurlandia sau vor primi 100 de pălării de soare, Antena 1 le va face telespectatorilor săi cadouri dintre cele mai neașteptate până în ultima zi de vară.

Consultă CALENDARUL cu toate lucrurile minunate care stau sa ti se intample!

Cele mai frumoase felicitări, urări şi SMS-uri de ZIUA COPILULUI! Îți este greu să îți exprimi dragostea pentru micuții ... Vrei să ai bani și succes în viață? Acestea sunt cele mai bune trucuri prin care vei reuși!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x