Antena Căutare

Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale, Natasha Richardson!

S-au cunoscut în cadrul producției pentru Broadway „Anna Christie”, în anul 1993. De atunci, actrița Natasha Richardson și celebrul Liam Neeson au rămas prieteni.

S-au cunoscut în cadrul producției pentru Broadway „Anna Christie”, în anul 1993. De atunci, actrița Natasha Richardson și celebrul Liam Neeson au rămas prieteni.

Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit și s-au stabilit la New York. În scurt timp au apărut și cei doi copii ai lor, Micheal și Daniel.

Totul părea ca într-un film cu final fericit. Cei doi se bucurau atât de o carieră frumoasă în actorie, dar și de o familie reușită.

Totuși, un eveniment nefericit avea să se întâmple și să strice acest cadru fericit. Pe 20 februarie 2009, actrița se afla pe o pârtie din Quebec, Canada, acolo unde lua lecții de ski pentru începători. La un moment dat, Natasha Richardson a suferit un accident și s-a lovit puternic la cap, iar în scurt timp a primit îngrijiri medicale.

Minunile există! Cele mai noi veşti despre starea lui Michael Schumacher! "Suntem fericiţi să spunem că..."

Actrița părea lucidă, putea să vorbească și să se poarte normal. A refuzat ajutorul paramedicilor și internarea în spital.

Natasha Richardson și Liam Neeson, la Globurile de Aur

După ce a refuzat și a doua oară îngrijirile, actrița s-a întors în camera de hotel. A început să o doară capul și a mers de urgență la un spital local. De acolo a fost transferată la Montreal, fiind în stare critică.

A doua zi, a fost dusă cu avionul de urgență la un alt spital din New York, unde a murit pe 18 martie 2009.

Din autopsie a reieșit faptul că soția lui Liam Neeson a murit din cauza unui hematom epidural. În momentul accidentului i s-a format un cheag de sânge pe creier. În ciuda faptului că părea să se simtă bine, aceasta a murit.

A jucat în 21 de filme, printre care și celebrul „Camerista”, cu Jennifer Lopez. Ca o ironie a sorții, ultimul film în care a jucat („The Wildest Dream”) a fost despre o expediție dificilă pe muntele Everest, cu două luni înainte de a deceda.

Povestea seamănă izbitor de mult cu ceea ce i s-a întâmplat lui realizatorului TV Șerban Huidu și marelui campion de Formula 1, Michael Schumacher.

Mai mult decât atât, fostul soț al celebrei cântărețe Cher a avut un sfârșit asemnător. Sonny Bono și Cher au cunoscut celebritatea împreună cu hituri precum "Baby Don't Go" și "I Got You Babe". Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1964 și 1975.

Totuși, în anul 1998, acesta avea să sufere un cumplit accident în timp ce se afla la ski, în California. A murit din cauza leziunilor la cap.

Inevitabilul s-a produs! Fanii lui Michael Schumacher sunt în stare de ȘOC! „A trebuit să facem asta...”

Natasha Richardson

Siguranță pe șosele! Samsung a lansat camionul care te ajută să-l depășești... Și-a lăsat jobul de avocat pentru a deveni „femeia vampir”! Corpul ei are cele mai multe tatuaje și transformări din lum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x