Mâinile tale chiar spun multe despre tine. Ce BOLI poţi citi în palmă

Palmele noastre sunt ca o carte deschisă, spun foarte multe lucruri despre noi şi despre sănătatea noastră

Palme

Palmele noastre sunt ca o carte deschisă, spun foarte multe lucruri despre noi şi despre sănătatea noastră

Boli citite în palmă? Da, este posibil! Cercetătorii britanici spun că nu este vorba despre nicioMai multi cercetatori britanici sustin ca nu e vorba despre niciochiromatie, ci despre niste elemente pe care nu le luam in calcul la o simpla analiza a mainilor noastre.

Pana la aceasta descoperire, toata lumea credea ca bolile pot fi depistate numai cu ajutorul stetoscopului sau a tensiometrului.

Simptomele bolilor, chiar in palma ta

1. Analizeaza-ti cu atentie mana si incepe a-ti verifica starea unghiiilor. Daca acestea au un aspect mult prea albastrui, asta inseamna ca ai probleme cu oxigenarea celulelor si a vaselor de sange.

Acelasi lucru este valabil si in cazul altor organe: buzele sau degetele de aceeasi culoare indica tot probleme de sange. Daca mainile tale au o nuanta rozalie, nu ai probleme cu circulatia.


2. Daca ai palmele mereu inrosite, indiferent de anotimp sau de schimbarile bruste de temperatura, acesta este primul indiciu al cirozei la ficat. Ciroza la ficat produce schimbari hormonale care se manifesta prin dilatarea vaselor de sange.

De la ficat gras la ciroza. Ce sa faci ca sa previi agravarea bolilor hepatice!

3. Venele din palma sunt mai pronuntate? Iti simti articulatiile ceva mai ingrosate? Aceste semnale indica un nivel ridicat al colesterolului. Una dintre afectiunile asociate cu depunerea colesterolului pe artere se numeste hipercolesterolemie.

4. Daca palmele tale transpira des, tiroida iti este suprasolicitata, scrie Revista Teo.

5. Daca buricul degetelor este foarte umflat, in comparatie cu restul mainii, poate fi semn de cancer la plamani. De vina este o substanta ce umfla plamanii si se produce si in degete.

6. Daca observi umflaturi neobisnuite si inegale la baza degetelor, la linia dintre palma si degete, nu e exclus sa fi inceput sa faci artrita reumatoida.

7. Atentie! Daca palma ta are un aspect galbui (atunci cand nu este murdara), culoare care se regaseste si la degete si unghii, fa-ti un control medical la rinichi.

Ultimele știri