Medicul Monica Pop, informații BOMBĂ, după moartea Stelei Popescu: ”Se pare că nu era incoerentă. Nu a fost la Gala Femeilor de Succes. A fost atrasă la o „copie”

La doar o săptămână de la moartea Stelei Popescu, apar tot felul de ipoteze legate de evenimentul la care actrița a participat, înainte de a se stinge.

La doar o săptămână de la moartea Stelei Popescu, apar tot felul de ipoteze legate de evenimentul la care actrița a participat, înainte de a se stinge.

Monica Pop a făcut dezvăluiri șocante, susținută de organizatorii Galei Femeilor de Succes:

ŞTIRE BOMBĂ!!! Aflu că, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformată şi atrasă la o „copie”. În plus, că nu i-au trimis maşină, că a aşteptat câteva ore, TOATE ASTEA PROVOCÎNDU-I O STARE NERVOASĂ CU URMĂRILE CUNOSCUTE!

Deci, se pare că NU ERA INCOERENTĂ ŞI CĂ, ÎN REALITATE ŞI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS ÎN ALTĂ PARTE! („de ce m-aţi adus aici”, „m-am tot îmbrăcat şi m-am tot coafat” etc!) Foarte revoltată de ce s-a întâmplat de fapt!

Nu era nici un afiş, nici o siglă cu denumirea galei, aşa cum s-a spus că se numea!
Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat şi înregistrat la OSIM! Acolo se pare că era altceva! Şi că au fost premiaţi şi BĂRBAŢI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!

E INCREDIBIL! DACĂ E AŞA! SĂ RĂSPUNDĂ CEI IMPLICAŢI! Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevăratei Gale a Femeilor de Succes, organizată anual!Daca e adevărat, (şi aşa pare a fi) cum şi de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PÂNA ACUM?!!!”, a scris revoltată Monica Pop pe Facebook.

Ultimele știri