Antena Căutare

Minune în biserică! Un negativ al Icoanei Potirul Nesecat, apărut pe sticlă

O minune a avut loc in Catedrala „Nasterea lui Hristos” din Khabarovsk, Rusia, care a sarbatorit recent 115 ani de la ridicarea sa: o icoana a Maicii Domnului, cunoscuta sub numele de „Potirul Nesecat”, a apărut în mod inexplicabil pe sticla de deasupra unei alte icoane, informeaza in premiera Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe

O minune a avut loc in Catedrala „Nasterea lui Hristos” din Khabarovsk, Rusia, care a sarbatorit recent 115 ani de la ridicarea sa: o icoana a Maicii Domnului, cunoscuta sub numele de „Potirul Nesecat”, a apărut în mod inexplicabil pe sticla de deasupra unei alte icoane, informeaza in premiera Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Potrivit Departamentului de Informare al Eparhiei de Khabarovsk, minunea a fost observata accidental. Lucratorii bisericii se decisesera să curețe sticla asezata deasupra mai multor icoane, prin interior. Astfel, sticla a fost luata deoparte, intrucat Icoana Maicii Domnului a „Potirului Nesecat” părea „prăfuita”, iar „praful” era imposibil de curățat.

Muncitorii au decis să aducă sticla la lumină și au fost șocați: imaginea Maicii Domnului apăruse pe sticlă, exact ca un negativ foto.

Icoana „Potirul nesecat”, a Maicii Domnului, se păstreaza in aceasta biserică, incepand din anul 2004. Este o copie fidela a icoanei făcătoare de minuni din Manastirea Visoțki din Serpuhov, care ii vindecă pe cei care se roagă înaintea ei, de dependenta fata de alcool si alte droguri, dupa cum informeaza un raport al revistei rusesti Pravmir.

Zodia care este dependentă de iubire! Amorul e ca un viciu pentru ea!... Poate nu știai! Acesta este motivul pentru care CAPSELE BLUGILOR FORMEAZĂ UN TRIUNGHI. Cei mai mulți oameni au crezut că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x