Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Miracol pentru toți creștinii! Ieslea în care s-a născut Iisus a fost descoperită! Unde se află

Moment istoric pentru creștinii din întreaga lume, după ce s-a aflat un detaliu complet neașteptat despre ieslea în care s-a născut Iisus Hristos, în urmă cu mai bine de 2.000 de ani!

Ieslea în care s-a născut Iisus a fost descoperită! Unde se află

La începutul lunii decembrie, Papa Francisc a făcut cadou orașului Betleem o bucată din lemnul despre care se crede că provine din ieslea în care s-a născut Iisus Hristos. Fragmentul de doar câțiva centimetri a fost păstrat, până nu demult, în Bierica Santa Maria Maggiore din Roma.

Bucata de lemn provenită din ieslea în care s-a născut Iisus Hristos a fost înmânată custodelui Bisericii din Betleem, care a declarat că aceasta este „o mare onoare pentru credincioşii şi pelerinii din zonă”.

Ieslea în care s-a născut Iisus a fost descoperită! Unde se află

Potrivit reprezentanţilor Bisericii catolice, relicva este veche de peste 2.000 de ani şi a fost trimisă la Vatican în secolul al şaptelea.

Cadoul făcut de Papa Francisc are o semnificație aparte pentru creștinii din întreaga lume, căci Beetlem este locul de naștere al Mântuitorului, iar darul vine chiar în perioada de post, înainte de Crăciun.