Antena Căutare

Mister: Medicii i-au găsit un stilou în stomac, dar ea susţine că nu l-a înghiţit!

O femeie din Taiwan a avut un şoc în momentul în care a descoperit cauza durerilor insuportabile de stomac pe care le avea. În urma unei endoscopii, medicii au descoperit că pacienta lor înghiţise un stilou.

Mister: Medicii i-au găsit un stilou în stomac, dar ea susţine că nu l-a înghiţit!
| Wikipedia

O femeie din Taiwan a avut un şoc în momentul în care a descoperit cauza durerilor insuportabile de stomac pe care le avea. În urma unei endoscopii, medicii au descoperit că pacienta lor înghiţise un stilou, relatează publicaţia Metro.

Timp de şase luni, asiatica în vârstă de 20 de ani a suferit de dureri îngrozitoare la nivelul stomacului. Medicul ei de familie nu şi-a dat seama care era cauza acestora, aşa că tânăra a intrat în depresie.

Femeia a mers să ceară şi părerea altor medici. I s-a făcut o endoscopie, urmată de o radiografie, investigaţii în urma cărora în stomacul ei s-a descoperit uns tilou.

Tânăra a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi susţine că nu îşi aminteşte săfi înghiţit instrumentul de scris. Totuşi, a recunoscut că este posibil să fi făcut acest lucru după o petrecere nebună, udată cu alcool, după un examen.

VIDEO! Elefanţii din India sunt răsfăţaţi la spa, o dată pe an... Cu de toateeeee! Vezi cum se face lipia de șaormă în Khyber Pakhtunkhwa. Curat, igienic, civilizat. Fuga la kebăbărie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x