Antena Căutare

Nu e glumă: Să ne facem provizii! Țara în care s-a pus TAXĂ PE AER

Lista taxelor stupide s-a îmbogățit cu una care părea o culme imposibil de atins: taxa pe aer. Știrea a fost confirmată de oficiali, care au încercat să și explice cum s-a ajuns aici.

Lista taxelor stupide s-a îmbogățit cu una care părea o culme imposibil de atins: taxa pe aer. Știrea a fost confirmată de oficiali, care au încercat să și explice cum s-a ajuns aici.

Taxa a fost impusă pe Aeroportul internațional Maiquetia, din Caracas - Venezuela, și nu este chiar mică. Pasagerii care au bilete de plecare (și, evident, trebuie să respire în terminalul aeroportului) trebuie să plătescă acum 127 de bolivari, echivalentul a 20 de dolari.

În comunicatul de presă emis de Ministerul Apei și Transporturilor Aeriene se arată că taxa va acoperi cheltuielile nou-instalatului sistem de ozonizare și purificare din rețeaua de aer condiționat a aeroportului. Autoritățile se laudă că Maiquetia este singurul aeroport din America de Sud și zona Caraibelor care folosește o asemenea instalație ce elimină bacteriile, "protejând sănătatea călătorilor", și odorizează clădirea.

Citește mai departe!

Impresionanat! O japoneză face din sushi adevărate opere de artă... Capricornilor nu le stă nimic în cale: Horoscopul Zilei, cu Andreea Joiţa...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x