Mesajul unei mame înainte de a muri de o formă gravă de cancer: „Mi-au spus că sunt sănătoasă, acum o să mor”

 
+2 click pentru
galerie

Cutremurător. Astfel poate fi descris un caz absolut tulburător care o o are în prim plan pe o asistentă medicală în vârstă de 49 de ani. 

A trăit timp de trei ani cu o teamă pe care nu și-o putea explica, iar atunci când încerca să-și depisteze o boală pe care o simțea, dar nu reușise să găsească un medic suficient de capabil pentru a-i descoperi cauza suferinței.

Înainte cu câteva zile de a muri, Julie O’Connor (49 de ani) a transmis un mesaj cutremurător despre felul în care a fost tratată în spitalele din Marea Britanie.

„Scriu asta pentru că aș vrea ca nimeni să nu treacă prin asta. M-au asigurat că nu am probleme de sănătate, iar apoi, după ce mi s-a depistat cancerul mi-au aplicat un tratament nepotrivit. Acum o să mor.”. Acestea au fost doar câteva dintre vorbele spuse de Julie într-un mesaj cutremurător înregistrat cu câteva zile înainte de moarte.

Medicii spitalelor în care femeia a fost internată spun că nu au ce să-și reproșeze și că au procedat fără greșeală, iar în viitor vor prezenta dovezi în acest sens, fiind convinși că tratamentele au fost mereu cele corecte. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI