Mesajul unei mame înainte de a muri de o formă gravă de cancer: „Mi-au spus că sunt sănătoasă, acum o să mor”

 
+2 click pentru
galerie

Cutremurător. Astfel poate fi descris un caz absolut tulburător care o o are în prim plan pe o asistentă medicală în vârstă de 49 de ani. 

A trăit timp de trei ani cu o teamă pe care nu și-o putea explica, iar atunci când încerca să-și depisteze o boală pe care o simțea, dar nu reușise să găsească un medic suficient de capabil pentru a-i descoperi cauza suferinței.

Înainte cu câteva zile de a muri, Julie O’Connor (49 de ani) a transmis un mesaj cutremurător despre felul în care a fost tratată în spitalele din Marea Britanie.

„Scriu asta pentru că aș vrea ca nimeni să nu treacă prin asta. M-au asigurat că nu am probleme de sănătate, iar apoi, după ce mi s-a depistat cancerul mi-au aplicat un tratament nepotrivit. Acum o să mor.”. Acestea au fost doar câteva dintre vorbele spuse de Julie într-un mesaj cutremurător înregistrat cu câteva zile înainte de moarte.

Medicii spitalelor în care femeia a fost internată spun că nu au ce să-și reproșeze și că au procedat fără greșeală, iar în viitor vor prezenta dovezi în acest sens, fiind convinși că tratamentele au fost mereu cele corecte. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe