Antena Căutare

O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul

Clientul unui restaurant a filmat momentul în care o bucată de carne dintr-o farfurie a început să se miște și chiar a căzut de pe masă, fără ca cineva s-o fi atins. Cineva a filmat totul și imaginile au devenit virale.

picioare de broasca Galerie
Clientul unui restaurant a filmat bucata de carne care s-a mișcat singură | sursa foto: Profimedia

Pe internet circulă o filmare în care se poate observa faptul că, din senin, o bucată de carne pusă pe o farfurie începe să se miște de parcă ar avea viață și, din câteva mișcări, ajunge să cadă singură de pe masă. În filmare se vede clar faptul că nu există vreo persoană care să fi atins alimentul. Mulți s-au întrebat cum e posibil așa ceva.

Clientul unui restaurant a filmat momentul în care o bucată de carne dintr-o farfurie a început să se miște și a căzut de pe masă. Filmarea e virală

O persoană aflată la un restaurant cu specific asiatic a surprins ceva cu totul și cu totul neobișnuit: momentul în care o bucată de carne aflată pe o farfurie a început să se miște și chiar a căzut singură de pe farfurie. Acest lucru s-a întâmplat fără ca un om să fi făcut ceva.

Citește și: Un bărbat a vrut să-și facă masa, dar când a început, carnea se mișca deși era tăiată. A pus mâna pe telefon și a filmat | VIDEO

Imaginile au fost publicate apoi pe internet de o tânără pe nume Rie Philips din Florida (Statele Unite ale Americii) și clipul video s-a viralizat rapid, adunând numeroase reacții, vizionări și comentarii. Nu puțini au fost cei care și-au dat cu părerea despre cele văzute. În dorința de-a găsi o explicație pentru strania întâmplare, unii și-au imaginat tot felul de scenarii. Au fost persoane care au considerat că este vorba doar despre un truc și că cineva trage carnea cu o ață, însă au fost și voci care au spus că fenomenul este des întâlnit atunci când vine vorba despre carnea foarte proaspătă. Potrivit explicaților oferite de către unii internauți, mușchii încă pot fi inervați la scurt timp după sacrificarea animalului, lucru cde poate duce la apariția unor spasme.

Cei care s-au uitat mai atent la filmare au putut observa faptul că este vorba despre picioare de broască și se pare că atunci când torni sare peste ele, acestea încep să prezinte spasme și deci să se „miște”. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind un val uriaș de reacții, au informat cei de la dailymail.co.uk.

Printr-o situație similară a trecut o tânără care a vrut să gătească un file de pește. A turnat ulei în tava de gătit și a presărat sare, piper și ierburi aromatice peste pește, apoi a introdus recipientul în aragaz, la temperatura dorită.

În timp ce aștepta ca mâncarea să se pregătească, aceasta a auzit niște sunete neobișnuite, venite din bucătărie. Dorind să vadă ce s-a întâmplat, aceasta s-a apropiat cu grijă de cuptor și a privit atent. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut că fileul de pește se mișcă de parcă ar fi un pește viu, de fapt.

Ce mesaj a putut să pună un român în scara blocului unde trăiește. Vecinii au pozat totul și au râs cu lacrimi... O mireasă s-a oripilat atunci când a descoperit ce cadou a putut să îi facă soacra pentru noaptea nunții. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x