Antena Căutare

O englezoaica s-a trezit din coma si a descoperit ca este insarcinata in patru luni

Gemma Holmes conducea un scuter, pe o sosea din Anglia, in momentul in care a intrat in coliziune cu un autoturism parcat. Impactul a fost atat de puternic, incat a zburat cativa metri si s-a izbit de un stalp de electricitate. A suferit rani ingrozitoare si a intrat in coma, iar medicii nu-i dadeau mari sanse de supravietuire. Cu toate acestea, dupa trei luni de coma, s-a trezit si a descoperit ca era insarcinata in patru luni.

In urma accidentului, Gemma a suferit de amnezie si nu putea sa-si aminteasca nimic din ce s-a petrecut in ultimii trei ani, nici macar cum l-a cunoscut pe tatal copilului sai. Barbatul a fost identificat, in cele din urma, dar cei doi nu au devenit un cuplu.

Desi medicii au avertizat-o pe tanara de 26 de ani ca si-ar pune in pericol sanatatea daca ar pastra copilul, aceasta a refuzat sa faca un avort. A amanat si operatia la coloana pentru a putea naste.

„Pur si simplu m-am gandit ca daca acest bebelus a reusit sa supravietuiasca ingrozitorului accident, asa a fost sa fie”, a declarat Gemma Holmes, conform Huffington Post.

Pe toata perioada sarcinii, a refuzat sa ia analgezice pentru a nu-i pune viata in pericol bebelusului. A trecut prin dureri ingrozitoare, dar a nascut, prin cezariana, un baietel perfect sanatos.

Foto: precisionnutrition.com

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 26 august!... Viata de caine... De ce designerii apar in poze doar insotiti de animalele de companie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x