Antena Căutare

Un caz la 4,7 miliarde de nașteri! O femeie a adus pe lume șase copii! Tânăra era convinsă că va avea cvintupleți

O femeie a impresionat o lume întreagă după ce a adus pe lume șase bebeluși, doi băieți și patru fete, acesta fiind primul caz de sextupleți din Polonia. 

O femeie a impresionat o lume întreagă după ce a adus pe lume șase bebeluși, doi băieți și patru fete, acesta fiind primul caz de sextupleți din Polonia.

Deocamdată, micuții sunt ținuți în incubatoare, însă aceștia sunt sănătoși și cântăresc fiecare aproape un kilogram, iar venirea lor pe lume a fost o surpriză chiar și pentru mamă, întrucât ea a aștepta cinci copii.

Citește și: Caz nemaipomenit! Sunt sextupleți, dar diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani! Cum a fost posibil

Femeia, care mai are acasă un fiu, a mărturisit că se aștepta să nască cinci copii.

Atât mama, cât și copiii sunt bine”, a spus o purtătoare de cuvânt a spitalului.

”Copiii sunt încă în incubator, unul dintre ei are nevoie de intubare, dar este deja pregătit pentru respirație noninvazivă”, a spus neonatologul Ryszard Lauterbach.

Citește și: 6 bebeluși, născuți în 9 minute! O mamă a uimit medicii! Cât cântăresc sextupleții

Cei șase copii au fost aduși pe lume prin cezariană, în a 29-a săptămână de sarcină. Copiii, patru fete și doi băieți, au o greutate între 890 de grame și 1,3 kg, potrivit doctorilor. Ultimul dintre micuți i-a luat prin surprindere și pe medici, întrucât erau pregătiți de venirea pe lume a cinci bebeluși.

Potrivit doctorilor din Cracovia, nașterea sextupleților, un eveniment extrem de rar, apare în lume o dată la 4,7 miliarde de nașteri.

Adolescentul din Iași a incendiat liceul unde învăța ca să scape de repetenție... Scurt istoric al celor mai populare băuturi alcoolice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x