Antena Căutare

O femeie a dezvăluit că soțul ei are 5 iubite și se culcă prin rotație cu toate, iar asta o face fericită. Ce a ieșit la iveală

O tânără a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că soțul ei mai are alte 5 iubite, cu care se culcă pe rând.

imagine cu picioarele unui barbat si ale unei femei Galerie
Bărbatul care are o soție și 5 iubite a uimit oameni din întreaga lume cu povestea sa | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, soția omului a explicat că are o căsnicie fericită și că este mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul ei, deși acesta se iubește cu alte 5 femei. Soția a fost cea care a dat detalii din viața celor doi, iar confesiunile sale au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

O femeie a dezvăluit faptul că soțul ei are 5 iubite și se culcă prin rotație cu toate. Ce detalii uluitoare au ieșit la iveală

Luana și Arthur O Urso susțin că nu au fost nicicând atât de fericiți și că ideea de-a aduce și alte femei în căsnicia lor a fost una foarte bună și constructivă în plan emoțional și sentimental. Cei doi s-au căsătorit, însă asta nu l-a oprit pe bărbat să o aibă doar pe Luana.

Totul a început când cei doi s-au cunoscut la un magazin local. Arthur, din Brazilia, a abordat-o pe Luana și i-a lăsat numărul său de telefon.

Citește și: O femeie i-a vandalizat mașina amantei, după ce a aflat că partenerul este infidel. Ce i-a lăsat scris cu markerul pe capotă

„Am fost fermecat de femeia aceasta de îndată ce am văzut-o. Am lăsat numărul meu de telefon pe tejghea, sperând că ea o să mă caute” , a mărturisit omul, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În scurt timp, cei doi au început o relație și, fiindcă totul mergea de minune, cei doi s-au căsătorit. La un moment dat, bărbatul s-a confruntat cu anumite probleme de stimă de sine și cu lipsa de încredere în forțele proprii, însă când a început să prindă mai mult curaj, i-a venit ideea de-a explora relațiile poliamoroase.

Din fericire pentru bărbatul de meserie model, soția sa, Luana, a fost deschisă la ideea propusă de el.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație

„Mă simt foarte împlinită în căsnicia mea, căci intenția mea a fost mereu aceea de a-l face pe el fericit. Așa că, dacă el e fericit, atunci și eu sutn foarte fericită. Îmi place de iubitele lui”, a mărturisit soția omului, spre marea uimire a multora care au aflat de povestea lor.

Acum, bărbatul o are nu doar pe soția lui, ci și alte 5 iubite, cu care omul se culcă pe rând. La un moment dat, acesta avea chiar și 8 alte partenere, pe lângă soție.

„De când am început acest stil de viață, cu relația poliamoroasă, căsnicia noastră s-a îmbunătățit și nu am fost nicicând mai apropiați unul de celălalt”, a mai spus soția omului.

O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră a scris un mesaj ciudat când „a revenit la viață”. Ce a notat im... Ce a putut să primească un bărbat drept cadou de Secret Santa. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x