Antena Căutare

O femeie a plătit 50.000 de lire ca medicul să îi fractureze picioarele și să fie mai înaltă cu opt centimetri. Ce a urmat

Elaine Foo a trăit coșmarul vieții sale în încercarea de a-și îndeplini visul de a deveni mai înaltă cu opt centimetri.

Galerie
O femeie a plătit 50.000 de lire ca medicul să îi fractureze picioarele și să fie mai înaltă cu 8 centimetri. Ce a urmat | Shutterstock

Totul a început în anul 2016, când Elaine Foo, nemulțumită de înălțimea sa de 1,57 m, a decis să urmeze o procedură complexă de alungire a picioarelor.

Aceasta implica ruperea oaselor picioarelor și montarea unor tije metalice care sunt extinse treptat pentru a separa jumătățile de os, stimulând astfel creșterea înălțimii. Deși era conștientă de riscurile asociate, Elaine a devenit interesată și a decis să meargă mai departe cu procedura, potrivit Antena 3 CNN.

Ce a urmat, însă, s-a transformat într-un calvar pentru ea!

Citește și: A murit cea mai înaltă femeie din lume. Ea avea 2,23 metri înălțime la vârsta de 20 ani. Cum arăta

Articolul continuă după reclamă

Prima intervenție a costat-o 50.000 de lire

Prima intervenție, care a costat aproximativ 50.000 de lire sterline, a fost urmată de complicații grave. La două săptămâni după operație, tija metalică de la piciorul stâng i-a rupt femurul, iar durerea a devenit insuportabilă.

„Simțeam durere groaznică la piciorul stâng. Apoi, într-o noapte, în timp ce mă mișcam în pat, durerea a devenit insuportabilă”, a relatat femeia, citată de sursa menționată mai sus.

Totuși, încrezătoare în continuare în rezultat, au urmat și alte operații, care au costat-o mii de lire sterline. În două luni, piciorul ei drept s-a lungit cu șapte centimetri, dar nu la fel s-a întâmplat și cu cel stâng, ceea ce i-a afectat coloana vertebrală și i-a provocat dureri constante.

Însă, șase săptămâni mai târziu, radiografiile asupra piciorului drept au arătat o lipsă alarmantă a creșterii osoase. Femurul ei se transformase în două bucăți de os ținute împreună de tija de metal, așa că a cerut din nou ajutorul medicului, care a programat o altă operație, mai transmite Antena 3 CNN.

Nici de această dată veștile nu au fost bune, deoarece tija se rupsese și era nevoie de altă intervenție, ceea ce însemna alți bani.

Elaine a ajuns să fie șomeră și cu dizabilități

Elaine Foo a ajuns să fie șomeră, fără bani și cu dizabilități, izolată de lume și copleșită de suferința fizică și emoțională.

„Din 2017 până în 2020 m-am ascuns de lume. Eram singură, șomeră, fără bani și cu dizabilități”, a povestit ea, potrivit Antena 3 CNN.

În ciuda acestui fapt, ea a luptat pentru dreptatea sa și, după un proces de patru ani, a obținut despăgubiri pentru suferințele prin care a trecut.

„Am pierdut cei mai buni ani din viața mea. Știu că oamenilor le place să audă cuvântul regret și dacă cineva m-ar întreba astăzi, dacă aș mai face asta dacă aș fi știut ce urma aș spune categoric <<Nu, mulțumesc foarte mult>>”, a transmis femeia, citată de sursa menționată mai sus.

În prezent, la opt ani de la prima operație, Elaine Foo încă se mai recuperează.

Citește și: Cum trăiește cea mai înaltă femeie din lume. Rumeysa Gelgi are 2,16 metri și doar 27 de ani

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un bărbat a cheltuit 200.000 de euro ca să mănânce în toate restaurantele cu 3 stele Michelin din lume. Unde a fost cel ... Orașul în care aerul condițonat a fost interzis prin lege. Localnicii se pândesc unii pe alții și cheamă poliția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x