Antena Căutare

O femeie a născut gemeni la vârsta de 68 de ani. Soțul ei, în culmea fericirii: ”Toată viața am crezut că acest vis va deveni realitate!”

O femeie și-a îndeplinit visul de a deveni mamă pentru prima oară la vârsta de 68 de ani, după trei proceduri de fertizilare in vitro. Iar bucuria este dublă, întrucât femeia are gemeni, o fetiță și un băiețel. 

O femeie a născut gemeni la vârsta de 68 de ani. Soțul ei, în culmea fericirii: ”Toată viața am crezut că acest vis va deveni realitate!” Galerie
O femeie a născut gemeni la vârsta de 68 de ani. Soțul ei, în culmea fericirii: ”Toată viața am crezut că acest vis va deveni realitate!”

Cazul inedit a avut loc în Nigeria, acolo unde Margaret Adenuga a născut o pereche de gemeni marțea trecută, după ce ani de zile s-a chinuit să-i dăruiască soțului ei un copil.

Margaret și Noah, în vârstă de 77 de ani, s-au căsătorit în 1974 și tot timpul au visat la momentul în care vor avea copii.

O gravidă infectată cu COVID-19, operată de urgență, la Iași! Ce s-a întâmplat cu bebelușul, imediat după naștere. Medic: „Sunt emoţii şi pentru noi” - VIDEO

”Sunt un visător și toată viața am crezut că acest vis ni se va împlini”, a spus Noah Adenuga, pentru CNN.

O femeie a născut gemeni la vârsta de 68 de ani. Soțul ei, în culmea fericirii: ”Toată viața am crezut că acest vis va deveni realitate!”

Iar visul lor a devenit realitate săptămâna trecută, când femeia a născut prin cezariană o pereche de gemeni, la un spital din Lagos.

”Dat fiind faptul că avea o vârstă și era în fața primei nașteri, a fost o sarcină de risc ridicat, mai ales că urma să aibă gemeni, dar am reușit s-o ajutăm să ducă sarcina la termen”, a spus doctorul Adeyemi Okunowo, care a făcut operația de cezariană.

A ajuns la spital cu dureri cumplite de spate. O jumătate de oră mai târziu, ținea un bebeluș în brațe. Al ei: „Am văzut groaza pe chipul soțului meu”

Cea mai bătrână mamă din lume are 73 de ani

Margaret a născut la 68 de ani, dar nu este cea mai bătrănă mamă din lume. Acest titlu îl deține o femeie din India, care a născut la vârsta de 73 de ani.

Doctorul Okunowo a spus că, deși femeile în vârstă sunt capabile să rămână gravide prin fertilizarea artificială, nu recomandă sarcinile la o vârstă atât de înaintată. ”Pot apărea și alte probleme medicale specifice legate de vârstă. Ea a fost norocoasă, dar alte femei pot muri din cauza complicațiilor”, a mai spus doctorul Adeyemi Okunowo.

Fiica primului cadru medical ucis de coronavirus în România, mesaj sfâșietor, despre tatăl ei, pe care l-a auzit murind! „Mi-a fost și mamă și tată și cel mai bun prieten. Urma ziua lui de naștere”

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu este un fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii, cunoscută mai ales pentru faptul că a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil, la vârsta de 66 de ani și 320 zile.mEa a născut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București, România. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supraviețuit sarcinii. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic, deoarece ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi, Adriana Iliescu fiind mai degrabă o mamă purtătoare.

E mort de 200 de ani, dar încă arată impecabil, îmbrăcat la patru ace, deși a avut un ghinion teribil! „A crezut că oame... Testul ce a pus pe jar internetul! În această imagine pare că totul este în regulă, dar nu este așa! Câte greșeli poți g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x