Antena Căutare

Doarme cu 35 de tarantule, unele dintre ele veninoase! Motivul este uluitor! „Am devenit fascinată de ele” – Foto

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord doarme cu 35 de tarantule, dintre care unele veninoase, în dormitorul ei. Motivul este uluitor.

Doarme cu 35 de tarantule, unele dintre ele veninoase! Motivul este uluitor! „Am devenit fascinată de ele” – Foto Galerie
Vanessa Woods, femeia care doarme într-un dormitor cu 35 de tarantule.

Femeia, Vanessa Woods, un asistent social, are în dormitorul ei tarantule de până la 22 de centimetri. Și-a adunat cele 35 de tarantule în nouă luni.

„Am fost unul dintre acei oameni care obișnuiau să iasă alergând dintr-o cameră când vedeau un păianjen. Eram îngrozită! Dacă vedeam unul în casa mea, sunam pe cineva să vină să mă scape de el, pentru că eu eram prea speriată să mă apropii”, a povestit Vanessa Woods.

Ca să scape de această fobie, femeia a apelat, în urmă cu un an, la o terapie „prin expunere”.

„Am început să mă documentez despre păianjeni și am realizat că nu sunt creaturile terifiante pe care mi le-am imaginat eu. Au început chiar să mă fascineze”, a spus ea.

Doarme cu 35 de tarantule, unele dintre ele veninoase! Motivul este uluitor! „Am devenit fascinată de ele” – Foto

Vanessa Woods, femeia care doarme într-un dormitor cu 35 de tarantule.

Vanessa Woods a povestit că nu și-a imaginat, în urmă cu un an, că va ajunge să aibă 35 de tarantule în dormitorul ei. Femeia își ține tarantulele, totuși, în cutiile lor speciale.

Citește și: A cheltuit peste 9.000 de euro ca să se transforme într-o „femeie dragon”. Imagini interzise minorilor! Galerie foto

„Acum îmi oferă atât de multă bucurie! Mi-ar plăcea să am 100 de tarantule.”, a spus femeia despre „animelele ei de companie”.

Dacă unele dintre tarantulele ei trebuie să fie hrănite o singură dată pe săptămână, altele trebuie să fie hrănite o dată pe an.

Nina s-a îndrăgostit de un bărbat condamnat la 23 de ani de închisoare și n-a putut să-l lase: ”Suntem căsătoriți și ne ... Cerere în căsătorie la cele mai înalte standarde! A trimis inelul de logonă în spațiu, pentru aleasa inimii lui! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x