Antena Căutare

O femeie și-a pierdut sora în urma bătăliei cu cancerul, dar apoi a primit o scrisoare de dincolo de moarte! „Draga mea soră...”

Uneori, viața bate filmul și iubirea dintre surori depășește orice limită, chiar și atunci când bariera este cea dintre viață și moarte.

Uneori, viața bate filmul și iubirea dintre surori depășește orice limită, chiar și atunci când bariera este cea dintre viață și moarte.

Este incredibila poveste prin care trece Rachel Hoggins. Soarta a decis că soara sa geamănă trebuie să plece la Ceruri, în urma luptei cu cancerul la sân. Despărțirea a fost dureroasă și se spune că gemenii nu pot fi niciodată despărțiți.

Și într-un fel, asta avea de gând și sora ei să demonstreze, regretata Christine. Simțind că sfârșitul i se apropie, femeia a făcut tot posibilul pentru a fi alături de sora sa, chiar și după moarte!

Timpul a trecut și a venit ziua de naștere a lui Rachel. Trită că va fi singură, fără sora ei geamănă, femeia avea să aibă parte de o surpriză de zile mari! A primit o scrisoare de la Christine, chiar dacă aceasta era decedată.

Înainte să moară, Christine a avut grijă să facă pregătirile necesare astfel încât sora ei să primească felicitări de ziua sa până dincolo de împlinirea vârstei de 50 de ani!

Cine ar fi crezut? O scrisoare trimisă în urmă cu 53 de ani a ajuns la destinaţie. Ce conţinea plicul

„Draga mea soră, îți trimit un album cu amintiri pe care te rog să îl completezi tu ori de câte ori simți nevoia”, a fost unul dintre cadourile acesteia.

Gestul emoționant a atins milioane de oameni din întreaga lume, demonstrând că iubirea dintre surori depășește orice barieră, chiar și aceea dintre viață și moarte.

Povestea a fost răspândită rapid și a devenit astfel virală în toată lumea.

Total neinteresant! Cornel Micu, din comuna Ghidici, Dolj, a fost premiat de Regina Angliei pentru inteligență artificia... S-a dovedit științific că un pahar de vin roșu echivalează cu 1 oră de sport. Care este substanța minune pe care o conți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x