Antena Căutare

O femeie și-a trimis CV-ul ca să se angajeze, dar a ajuns la închisoare! Ce greșeală colosală a făcut

O femeie a decis să aplice la un job și, așa cum face toată lumea, a trimis un CV și a mers la un interviu. Doar că, în scurt timp, candidata a ajuns să fie arestată și chiar trimisă la închisoare!

O femeie și-a trimis CV-ul ca să se angajeze, dar a ajuns la închisoare! Ce greșeală colosală a făcut Galerie
Ce s-a descoperit în CV-ul femeii

Nu mai este o noutate faptul că, în zilele noastre, angajații trimit CV-uri și apoi așteaptă să fie contactați pentru un interviu la compania unde au aplicat. O femeie din Australia pe nume Veronica a decis să-și ia inima în dinți și să aplice pentru postul de director al informațiilor, un post plătit de guvernul indian cu incredibila sumă de peste 180.000 de dolari anual!

CV-ul arăta superb, interviul a decurs ca la carte, dar la scurt timp după asta, femeia a fost arestată și a ajuns la închisoare. Motivul?

„Experta” în tehnologia informației avea un CV fals, plin de minciuni, exagerări și chiar recomandări false.

O femeie și-a trimis CV-ul ca să se angajeze, dar a ajuns la închisoare! Ce greșeală colosală a făcut

Ce s-a descoperit în CV-ul femeii

Femeia a fost rapid descoperită

Când reprezentanții companiei și-au dat seama cu cine au de-a face, nu mică le-a fost surpriza să descopere cu cine au de-a face.

Practic, femeia își inventase o întreagă carieră, de dragul banilor! Veronica a fost descoperită după ce angajații și-au dat seama că starea psihică a femeii s-a deteriorat după angajare și că ar da semne de bipolaritate.

Pentru faptele sale, femeia a fost condamnată la 25 de luni de închisoare, iar cazul său a făcut rapid înconjurul lumii.

Căuta oameni care să moară pe patul lui. Stătea lângă ei, până în ultima clipă, așteptând să prindă fotografia perfectă... Domnilor, aceasta este cea mai tare veste! Un studiu făcut în România arată că berea te ajută să te recuperezi după efor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x