Căutare Live

O fetiță de trei ani, desfigurată de machiajul ieftin! Prin ce chin a trecut după ce a folosit un ruj și un fard de obraz cumpărate de la un magazin local

Kylie Craven, mama unei fetițe de trei ani, nu și-a imaginat niciodată cât de periculos poate fi machiajul ieftin. Fără să stea pe gânduri, ea a cumpărat câteva produse care se recomandau a fi ”inofensive și nontoxice” dintr-un magazin local, însă va regreta decizia luată ani buni.

Kylie Craven a făcut publice mai multe imagini cu fiica ei de doar trei ani care apare pe un pat de spital și are chipul desfigurat, după ce a folosit produse de machiaj ieftine.

Femeia a cumpărat un ruj, fard de obraz și un luciu de buze, pe care fiica ei le-a folosit ulterior. La scurt timp, însă, ea s-a simțit rău și s-a ales cu răni pe zonele unde a folosit machiajul, din cauza unei reacții alergice.

”În doar 24 de ore, fetița noastră, care era sută la sută sănătoasă, a început să se simtă rău. I-au apărut niște pete, iar în jurul buzelor niște arsuri. Zile întregi n-a putut să mănânce din cauza durerilor.”, a povestit mama ei.

Acum, însă, ea se simte mult mai bine și aproape că s-a recuperat.

Adevărate lecții de viață! ,,Am un singur rid și chiar acum stau pe el". 6 reguli de longevitate ale celei mai bătr... Atenție! Dacă ai acasă acest obiect, poți deveni bogat peste noapte! Valorează zeci de mii de lei și e căutat...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x