Antena Căutare

O ladita perfecta pentru Craciunitele tale

Pentru un parfum vintage care sa iti infrumuseteze casa in pragul Craciunului am creat Vintage Christmas Collection. Cadouri si decoratiuni lucrate manual, pline de poveste, pentru ca tu sa iti amintesti de cele mai frumoase momente si sa daruiesti celor dragi un pic din magia Craciunului. Din aceasta colectie face parte si Ladita Christmas Flower, perfecta pentru Craciunitele tale!

Ladita Christmas Flower vine cu o poveste frumoasa, la fel ca toate celelalte obiecte insufletite. O carte postala vintage, cu note muzicale si cea mai iubita floare a iernii, Steaua Craciunului, decoreaza ladita care iti va inveseli casa in prag de sarbatori.

Plecata din Mexic in 1920, Christmas Flower s-a indragostit imediat de Albert Ecke, un emigrant german din Los Angeles. Au cultivat impreuna minunata planta a Craciunului printr-o tehnica speciala stiuta numai de ei. Tot familia lor a fost cea care a transformat Poinsettia intr-un simbol al celei mai frumoase sarbatori, iar oamenii au numit-o de atunci Steaua Craciunului. Ladita Christmas Flower are un model original, creat de artistii Le Cose Animate.

Te-ai saturat sa alergi zile intregi in cautarea unui cadou deosebit? Ladita Christmas Flower este exact ce ai nevoie! Este din lemn, antichizata si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, are 20x30x15cm, o dimensiune perfecta pentru a fi daruita ca atare sau cu o Craciuntia inauntru! Pentru alte cadouri si decoratiuni apasa aici!
Confetti din documente confidentiale ale politiei, la parada de Ziua Recunostintei... VIDEO! Dusul cu lapte in plina strada, ultima moda printre tinerii britanici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x