Antena Căutare

O navă comercială a fost atacată de pirați în apropierea Strâmtorii Singapore. Pirații au furat 13.000 de dolari și bunurile echipajului

O navă comercială sub pavilion sud-coreean a fost atacată în această dimineață de către pirați în apropiera Strâmtorii Singapore. Atacatorii au reușit să fure 13.000 de dolari.

O navă comercială sub pavilion sud-coreean a fost atacată în această dimineață de către pirați în apropiera Strâmtorii Singapore. Atacatorii au reușit să fure 13.000 de dolari.

Înarmați cu arme de foc, pirații au luat cu asalt nava comercială CK Bluebell, la aproximativ 160 de kilometrii de Strâmtoarea Singapore. În urma atacului, câțiva membrii ai echipajului au suferit răni ușoare.

Nava comercială, de 44.123 de tone, venea din Brazilia și se îndrepta spre portul sud-coreean Incheon. După atac, nava și-a reluat traseul.

Pirații au furat de la bordul navei, suma de 13.000 de dolari, telefoanele membrilor echipajului, unele bunuri personale, haine și încălțăminte.

"Un cargou obişnuită se deplasează cu o viteză mai mică de 15 noduri. Dar o şalupă rapidă controlată de piraţi s-a apropiat de nava cargo cu o viteză de peste 20 de noduri. Apoi, şapte piraţi înarmaţi s-au suit la bord şi au atacat marinarii timp de aproximativ 30 de minute" a declarat un oficial din cadrul Ministerului Afacerilor Maritime şi Pescuitului.

Mireille Mathieu, la 73 de ani. Bătrânețe marcată de o boală incurabilă... Ce poți cumpăra cu un euro? O vilă în Elveția, pe malul unui lac spectaculos! Ce condiție trebuie să respecte viitorii p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x