Antena Căutare

O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea! Cel de-al Treilea Război Mondial începe în curând! De unde va porni conflictul

O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea. Cel de-al treilea război mondial ar putea să izbucnească în curând! De unde va izbucni conflictul ce va aduce pieirea? O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea. Cel de-al Treilea Război Mondial ar putea să izbucnească în curând! De unde va izbucni conflictul ce va aduce pieirea?

O profeție din Biblie vorbește despre al Treilea Război Mondial

O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea. Cel de-al Treilea Război Mondial ar putea să izbucnească în curând! De unde va izbucni conflictul ce va aduce pieirea?

Cinci profeții din Biblie s-au adeverit deja. Sau cel puțin, asta susțin anumiți experți, care sunt de părere că omenirea ar trebui să se pregătească deja pentru un al Treilea Război Mondial.

Prima profeție din Biblie ce s-a adeverit spune că omul va fi învins de mașinăriile pe care și le construiește. O altă profeție adeverită este cea în care este meționat faptul că vor apărea boli pentru care omul nu are leac.

Foametea nu mai este nicio noutate pentru omenire, căci anumite zone ale Planetei deja se confruntă cu lipsa alimentelor. Profeție sau nu, acesta este adevărul ce nu poate fi contestat.

Reacția soției polițistului pedofil! Femeia a dezvăluit detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce se întâmpla seara când ajungea acasă

A patra și cea mai importantă profeție vorbește despre catastrofele climatice, pe care le întâlnim tot mai frecvent. Anotimpurile s-au dat peste cap și cataclismele lovesc în toate zonele Globului.

Ultima profeție vorbește despre molime și pandamii ce ucid milioane de oameni. Cinci previziuni s-au adeverit, motiv pentru care specialiștii susțin că cea de-a șasea urmează să se întâmple în curând: izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial! Locul de unde va izbucni? Coreea!

Pericolul e uriaș! Descoperire uimitoare într-o grădină din România! "Mi-a stat inima și am sunat imediat la 112!&q... Profeția CUTREMURĂTOARE a lui Arsenie Boca despre un oraș din România: „Va veni ceva NEMAIVĂZUT și totul se va...”...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x