O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea! Cel de-al Treilea Război Mondial începe în curând! De unde va porni conflictul

O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea. Cel de-al treilea război mondial ar putea să izbucnească în curând! De unde va izbucni conflictul ce va aduce pieirea? O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea. Cel de-al Treilea Război Mondial ar putea să izbucnească în curând! De unde va izbucni conflictul ce va aduce pieirea?

O profeție din Biblie vorbește despre al Treilea Război Mondial

O profeţie din Biblie îngrozeşte omenirea. Cel de-al Treilea Război Mondial ar putea să izbucnească în curând! De unde va izbucni conflictul ce va aduce pieirea?

Cinci profeții din Biblie s-au adeverit deja. Sau cel puțin, asta susțin anumiți experți, care sunt de părere că omenirea ar trebui să se pregătească deja pentru un al Treilea Război Mondial.

Prima profeție din Biblie ce s-a adeverit spune că omul va fi învins de mașinăriile pe care și le construiește. O altă profeție adeverită este cea în care este meționat faptul că vor apărea boli pentru care omul nu are leac.

Foametea nu mai este nicio noutate pentru omenire, căci anumite zone ale Planetei deja se confruntă cu lipsa alimentelor. Profeție sau nu, acesta este adevărul ce nu poate fi contestat.

Reacția soției polițistului pedofil! Femeia a dezvăluit detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce se întâmpla seara când ajungea acasă

A patra și cea mai importantă profeție vorbește despre catastrofele climatice, pe care le întâlnim tot mai frecvent. Anotimpurile s-au dat peste cap și cataclismele lovesc în toate zonele Globului.

Ultima profeție vorbește despre molime și pandamii ce ucid milioane de oameni. Cinci previziuni s-au adeverit, motiv pentru care specialiștii susțin că cea de-a șasea urmează să se întâmple în curând: izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial! Locul de unde va izbucni? Coreea!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri