Antena Căutare

O tânără a decis să se răzbune pe băiatul care a râs de ea fiindcă e prea „grasă”. Cum arată acum Isobel Morrey

Supărată că băiatul de care îi plăcea o făcea „balenă”, tânără în vârstă de 18 ani a decis să slăbească și s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Toți au fost uimiți când au văzut cum arată Isobel Morrey.

tanara supraponderala, stand pe o banca si plangand
Isobel Morrey a slăbit și s-a răzbunat pe băiatul de care îi plăcea | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut o tânără în vârstă de 18 ani din Stoke-on-Trent, Staffs (Marea Britanie). Încă de mică, Isobel Morrey s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus.

Când a ajuns la vârsta de 11 ani, fata a început să sufere tot mai mult din cauza aspectului său fizic și să nu se mai simtă bine în preajma colegilor de clasă. Durerea a fost și mai mare atunci când fix băiatul de care îi plăcea a făcut-o „balenă” și a transformat-o în ținta unor glume legate de greutate. Sătulă să mai treacă prin asta, fata s-a răzbunat „topind” kilogramele în plus.

O tânără a slăbit și s-a răzbunat pe băiatul care rănit-o

În ianuarie 2020, Isobel Morrey în vârstă de 18 ani a conștientizat faptul că hainele pe care și le cumpără sunt mărimea 16, o dimensiune ce arată cât de departe este de silueta de invidiat a domnișoarelor extrem de apreciate de pe Instagram.

Sătulă să tot sufere din cauza obezității, britanica a decis că a venit momentul să facă o schimbare importantă în viața sa. Aceasta a decis să urmeze un regim de tip fasting 5:2, ce presupune ca două zile pe săptămână să nu consume mai mult de 500-600 calorii.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Se pare că regimul alimentar ales de tânără a fost atât de eficient, încât aceasta a ajuns de la mărimea 16 la mărimea 6/8. Practic, într-un timp destul de scurt, de doar câteva luni, fata a „topit” patru mărimi la haine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din momentul în care Isobel Morrey și-a dat seama cât de bine arată, tânăra a căpătat mai multă încredere în forțele proprii și a început să poarte haine mulate, sexy, menite să-i pună din plin în valoare silueta de invidiat. Nu a mai durat mult și domnișoara a început să se bucure de atenția băieților, mai mult ca niciodată. Surprinzător a fost faptul că inclusiv colegul de care îi plăcea și-a schimbat complet atitudinea și chiar a încercat s-o cucerească. Acesta a fost momentul în care Isobel Morrey a decis să îl respingă, ca să se răzbune, rănită fiind de faptul că aspectul fizic a fost singurul care a contat pentru tânăr, nu personalitatea ei.

„M-am simțit atât de puternică după ce am realizat că pot face absolut tot ce îmi doresc. Am simțit o mare satisfacție atunci când băiatul de care îmi plăcea a vrut să fie cu mine și eu l-am refuzat. Au fost atâția ani în care am suferit din cauza greutății, îmi era rușine să ies pe stradă și voiam să mă ascund”, a explicat tânăra, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Isobel s-a ales cu mai bine de o sută de mii de urmăritori pe TikTok, acolo unde clipurile sale fac senzație de fiecare dată. Colegii, prietenii și cunoscuții o apreciază pentru faptul că și-a schimbat viața în bine și unii o iau drept exemplu.

Copilul care s-a născut deja bătrân. Arată de 150 de ani, deși are doar 22. Claudia Amaral face senzație pe TikTok... Sativa Skies, tânăra care face bani cu degetele ei de la picioare. Ce întrebări ciudate a tot primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x