Antena Căutare

O tânără a investit o avere ca să aibă un posterior uriaș! Cum arată acum femeia

O tânără a decis să investească o adevărată avere în ea pentru a putea arăta fix precum celebra im Kardashian! Acum toată lumea întoarce capul după ea pe stradă! Cum arată femeia după ce și-a injectat grăsime în posterior?

O tânără a decis să investească o adevărată avere în ea pentru a putea arăta fix precum celebra im Kardashian! Acum toată lumea întoarce capul după ea pe stradă! Cum arată femeia după ce și-a injectat grăsime în posterior?

Ferm convinsă că diva e cea mai sexy femeie din lume, fotomodelul sud american a investit în corpul său pentru a arăta exact ca ea. Timp, bani şi multă rezistenţă la durere.

Opt chirurgi au refuzat să o remodeleze, convinsi că aşteptările sale presupun interventii prea riscante. Însă, în cele din urmă, tânăra de 25 de ani din Sao Paulo a găsit o echipă care a acceptat provocarea. Acum Jennifer Pamplona se poate lăuda că seamănă aproape perfect cu vedeta americană Kim Kardashian.

Pentru toate intervenţiile chirurgicale şi procedurile estetice, brazilianca, de profesie fotomodel, a trebuit să scoata din buzunar nu mai putin de 500 de mii de dolari.

Numai ultimele operaţii, pe care le-a făcut în ultimul an, au costat-o 296 de mii de dolari. Şirul transformărilor a început în anul 2015. Şi-a scos patru coaste, şi-a făcut o rinoplastie şi şi-a remodelat fundul după proporţiile inspirate de idolul său.

Aproximativ 2,2 litri de grăsime i-au fost injectaţi în fiecare fesă pentru a-i mări posteriorul, pe parcursul mai multor intervenţii. Nu au lipsit nici retuşuri chirugicale la nivelul fetei.

Au urmat implanturi cu silicon, pentru mărirea sânilor, mai multe liposucţii, şi implanturi în pomeţi şi în bărbie.

Tânărul model deţine recordul pentru cele mai multe intervenţii chirurgicale suferite într-o zi, mai precis 9 operaţii în 24 de ore.

Demers fără precedent în România! Tinerii care au făcut un ghid adevărat despre comunism!... Moda care îi aprinde pe bărbați și îi face să-și piardă mințile! Ce au ajuns femeile să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x