Antena Căutare

O adolescentă a avut parte de șocul vieții ei! A aflat că este însărcinată în nouă luni, deși abdomenul său era perfect tonifiat – FOTO

O tânără adolescentă a uimit pe toate lumea după ce a postat o fotografie în descrierea căreia spunea că este însărcinată în nouă luni, dar abdomenul său arăta contrariul. Dacă internauții au rămas șocați, la fel a fost și ea atunci când medicii i-au spus că este însărcinată, deși ducea o viață normală.

O tânăra adolescentă a uimit pe toate lumea după ce a postat o fotografie în descrierea căreia spunea că este însărcinată în nouă luni, dar abdomenul său arăta contrariul. Dacă internauții au rămas șocați, la fel a fost și ea atunci când medicii i-au spus că este însărcinată, deși ducea o viață normală.

Saffron Heffer, în vârstă de 18 ani, nu avea absolut nicio idee că urma să aibă un copil şi doar în momentul în care o moaşă a repoziţionat corpul bebeluşului, iar abdomenul s-a transformat într-o burtică de mămică, a realizat că este totul adevărat.

Adolescenta a spus că mama ei a sugerat să facă un test de sarcină atunci când au observat că pe abdoment i-a apărut o linie ciudată. Deşi niciuna nu credeau că poate fi adevărat, au decis să înlăture orice suspiciune. Astfel, s-a dovedit că era însărcinată în 37 de săptămâni şi gata să îi dea naştere fiului său, oscar Heffer, doar şase săptămâni mai târziu.

În afara semnului de pe abdomen, care s-a dovedit a fi o linie de pigmentare, Saffron nu a arătat semne fizice de sarcină, a mers regulat la gimnastică şi la solar fără să aibă vreo bănuială legată de ce avea să urmeze.

O adolescentă a avut parte de șocul vieții ei! A aflat că este însărcinată în nouă luni, deși abdomenul său era perfect tonifiat – FOTO

O programare de urgenţă la o moaşă a confirmat faptul că bebeluşul ei era aşezat cu spatele, în pântec. Astfel moaşa a răsucit pruncul în jurul stomacului lui Saffron şi într-o secundă s-a format şi „burtică de gravidă”. Apoi, tânăra a început să simtă mişcările bebelușului său.

„ A fost o surpriză pentru toată lumea. Mama mea a fost la fel de şocată ca mine. Personal nu credeam că e posibil să nu ştii că eşti însărcinată, până mi s-a întâmplat mie” a spus Saffron.

Imaginile incredibile arată că Saffron, cu doar câteva zile înainte să afle, avea un abdoment perfect tonifiat, iar după ce copilul a fost repoziţionat, tânăra a fotografiat burta gigantică, spre uimirea tuturor cunoscuţilor.

După doar şase săptămâni tânăra a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Oscar.

Sursa: Unilad

În vârf de munte, la Bâlea Lac, se ridică şi în acest an hotelul de gheaţă. Camerele sunt deja rezervate... Maria Ghiorghiu face o profeție cutremurătoare despre Sfârșitul Lumii: ”Va veni cat de curand!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x