Antena Căutare

O tânără care suferea de depresie severă şi-a făcut un tatuaj. Citit normal pare banal, dar daca îl citeşti invers îţi dau lacrimile

Când era într-o perioadă grea a vieţii ei, Bakah Miles a hotărât să-şi facă un tatuaj prin care să-şi exprime sentimentele pe care le trăieşte.

Când era într-o perioadă grea a vieţii ei, Bakah Miles a hotărât să-şi facă un tatuaj prin care să-şi exprime sentimentele pe care le trăieşte.

În urma mai multor tratamente contra depresiei şi a ajutată de un profesor în care avea mare încredere, tânăra a ales să-şi scrie pe picior textul "I'm fine" ("Sunt bine"). Citit de la stânga la dreapta pare că totul este în regulă.

Dar surpriza vine atunci când citeşti textul invers, de la dreapta la stânga pentru că mesajul tatuajului se schimbă radical: "Save me" ("Salvează-mă")!

Tatuajul este făcut printr-o tehnică specială, "anagram", care face în aşa fel încât acelaşi cuvânt să însemne altceva dacă este citit dintr-un unghi diferit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Video! Habar nu aveai câte utilizări uimitoare poate avea hârtia de copt! Te scapă de orice problemă din casă simplu şi ... Cea mai sexy femeie din lume, filmată cu o zi înainte de a aduce gemeni pe lume. Videoclipul așteptat de milioane de oam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x