Antena Căutare

O turistă a descoperit ceva scandalos în spatele unei oglinzi din camera de hotel!

O tânăra s-a cazat într-o cameră de hotel, dar nu s-a așteptat să găsească ceva de-a dreptul scandalos în spatele unei oglinzi. Descoperirea este incredibilă!

A descoperit ceva de-a dreptul incredibil

O tânăra s-a cazat într-o cameră de hotel, dar nu s-a așteptat să găsească ceva de-a dreptul scandalos în spatele unei oglinzi. Descoperirea este incredibilă!

O femeie s-a cazat la un hotel care i se părea destul de obişnuit. Fiind curioasă din fire, când se cazează într-un loc nou, femeia cercetează fiecare colţ al camerei, pentru a nu avea parte de surprize.

Deşi nu era chiar atât de obsedată de control încât să verifice şi după tablouri sau oglinzi, parcă a avut o presimţire şi în timp ce stătea în pat în camera hotelului.

Surpriză de proporții pentru o turistă

I-a atras atenţia o oglindă aşezată chiar în dreptul patului, care arăta destul de bine, dar care i se părea dubioasă dintr-un motiv anume.

De aceea, s-a hotărât să verifice şi oglinda, deşi nu se aştepta să descopere mare lucru. Totuşi, când a dat oglinda la o parte, a avut o surpriză care a marcat-o pe viaţă. Acolo se afla montată o cameră de filmat.

Mai multe detalii aici!

Ai putere să nu plângi? Pe patul de moarte el, 92 de ani, îi cântă soției, de 93. 73 de ani împreună. Text fără ”senzați... De ce ți se face pielea de găină! Puțini știu explicația acestui lucru!...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x