Antena Căutare

O Vara Românească la Romantic FM! Fiţi pe frecvenţă cu cea mai tare campanie estivală

De 22 ani, Romantic FM şi-a obişnuit ascultătorii cu muzică de calitate, ceea ce a adus radioului o poziţie puternică în piaţă şi un public premium. Romantic FM s-a remarcat în tot acest timp prin cel mai exclusivist şi original playlist, divers că stiluri, zone şi orientări muzicale.

De 22 ani, Romantic FM şi-a obişnuit ascultătorii cu muzică de calitate, ceea ce a adus radioului o poziţie puternică în piaţă şi un public premium. Romantic FM s-a remarcat în tot acest timp prin cel mai exclusivist şi original playlist, divers că stiluri, zone şi orientări muzicale.


Din 1 iunie postul propune ascultătorilor o nouă campanie exclusivă, Vara Românească la Romantic FM. Postul de radio care se diferenţiază în fm printr-un conţinut şi un sound inconfundabil deschide vara cu o grilă de excepţie:


Romantic ROMÂNeşte (6.00-12.00) difuzează cea mai rafinată colecţie de şlagăre autohtone din toate timpurile. Pe lângă cei mai îndrăgiţi şi cunoscuţi cântăreţi români, nelipsiţi de pe 101,9 FM, cum ar fi Aurelian Andreescu, Angela Similea, Dan Spătaru, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, vom ascultă, că o noutate, şi piese romantice ale artiştilor din noul val - Delia, Andra, Smiley, Randi, Feli, Nicoleta Nuca, Loredana, dar şi piese noi ale unor trupe consacrate că: Holograf, Direcţia 5, VH2, Spin, Bosquito, Bandidos.


Nu lipsesc nici cele mai recente cântece lansate de Pepe, Gabriel Cotabiţă, Marcel Pavel, Cătălin Crişan, Ovidiu Komornyik. De asemenea, vom difuza şi o serie de rarităţi, în exclusivitate la Romantic FM, cântece interpretate de Ion Suruceanu, Ian Raiburg, Anastasia Lazariuc, Mădălina Manole, Alexandru Jula, Adrian Daminescu, Fuego, Petre Geambaşu sau Tudor Gheorghe.


Cu piese de pe toate meridianele, Muzică, nu zgomot (12.00-21.00) este programul care conservă binecunoscută atmosfera marca Romantic FM, în varianta adaptată sezonului estival, cu ritmuri şi sonorităţi specifice. Salsa, rumbă, carribean sau reggae, alături de rock’n’roll, disco, pop-rock sunt genurile muzicale propuse ascultătorilor romantici, refrene de succes din toate timpurile şi din toate colţurile lumii.


Cafeneaua de seară (21.00 la 24.00) aduce cele mai îndrăgite şlagăre româneşti romantice dar şi melodii de altădată. Atmosfera serii este completată cu câteva cântece de petrecere, dar şi cu piese inedite din folclorul autentic românesc.


Cele mai frumoase Cântece de dragoste vor bucură ascultătorii după ora miezul nopţii şi-i vor păstra pe frecvenţa 101.9 şi pe www.romanticfm.ro .
Romantic FM este unul dintre cele mai puternice branduri radio din România, singurul radio premium exclusive din fm.

Toți o consideră o tânără frumoasă și sexy, dar nimeni nu bănuiește ce ascunde aceasta sub haine!... Au săpat şi au găsit o ladă misterioasă! Când au deschis-o au încremenit! Nu le-a venit să creadă ce se afla în interior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x