Căutare Live

Oamenii de zapada au invadat statiunea Straja

Oamenii de zapada au invadat statiunea Straja. La cea de-a cincea editie, peste 100 de concurenti au ridicat cei mai originali, mai haiosi si mai amuzanti oameni de zapada. Desi vremea a fost mohorata, spre dupa amiaza intreaga partie parca s-a luminat, dupa ce concurentii si-au dezvelit creatiile

Nici vremea mohorata, nici competitia acerba nu i-a oprit pe cei peste 100 de participanti sa creeze adevarate opere de arta din omat. Printre participanti, Zora, o copila de noua ani din Camerun. A spus ca nu este prea obisnuita cu zapada, dar acest lucru n-a impiedicat-o sa ridice un om de zapada la Categoria "Povesti pescaresti"

Doi tineri s-au inspirat din desenele animate ale copilariei iar alti participanti au invetat o noua categorie - "Arhitectura Clasica a eschimosilor". Juratilor le-a venit sarcina dificila de a alege castigatorul. “Am incercat sa multumim pe toata lumea si cei care au venit aici n-au venit pentru bani, au venit efectiv sa se simta bine si de ce nu, sa traiasca o zi de copilarie”, a declarat organizatorul Emil Parau.

Festivalul Oamenilor de Zapada, ajuns la a cincea editie, promite sa se transforme intr-o traditie a partiei Straja.

SEXY la scoala: Curs universitar de dans la bara... Cu de toate! Shaorma unui roman, vedeta in SUA...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri