Antena Căutare

Oamenii au prins curaj să se întoarcă în orașul radioactiv! Ce au găsit aceștia printre ruine te va surprinde!

Un fotograf francez a realizat o serie de poze cu adevărat incredibile, prin care a vrut să surprindă cum arată Fukushima acum, la cinci ani de la tragedie.

Oamenii au prins curaj să se întoarcă în orașul radioactiv! Ce au găsit aceștia printre ruine te va surprinde! Galerie
Imaginile au devenit virale pe internet

Un fotograf francez a realizat o serie de poze cu adevărat incredibile, prin care a vrut să surprindă cum arată Fukushima acum, la cinci ani de la tragedie.

Era 11 martie 2011. O zi obișnuită în Japonia, cu oameni agitați și străzi aglomerate. La un moment dat, ceva avea să schimbe istoria pentru totdeauna.

Primele imagini făcute după accidentul nuclear de la Cernobîl! Povestea fotografului care a intrat în istorie

Un seism cu magnitudinea de 9 grade din reugiunea Tohoku avea să zdruncine țara din temelii. Atunci, Japonia a resimțit cel mai mare seism din istoria sa.

Un bărbat întors la fostul său loc de muncă

Starea de urgență a cuprins țara, căci autoritățile au înregistrat probleme la centralele nucleare Fukushima I și Fukushima II. Acestea au fost oprite din cauza unor scurgeri radioactive.

La 30 de ani de la tragedia nucleară, oamenii de știință au descoperit ceva șocant! Ce se întâmplă cu apele și copacii de la Cernobîl?

Autoritățile japoneze au mărit clasificarea accidentului nuclear de la Fukushima de la nivelul 5 la nivelul 7, nivelul maxim pe scara accidentelor nucleare. Nivelul 7 a fost și nivelul declarat catastrofei de la Cernobîl din 1986.

Peisajul este dezolant

Centralele Fukushima au fost închise după numeroase intervenții periculoase, iar 200.000 de oameni au fost evacuați.

Orașul a rămas părăsit. Astăzi, puțini sunt cei care au curaj să vină pe aici. Peisajul este dezolant, iar orașul seamănă cu un cimitir de clădiri, case și magazine părăsite.

Obiecte aruncate pe jos, deordine, haos. Așa s-ar descrie pe scurt imaginea orașului părăsit, Fukushima.

Aşa suntem văzuţi! România, o ţară a contrastelor: "Văgăuna plină de mister"... Dans cu schimbare de putere! Imaginile în care Obama s-a lăsat condus de o femeie fac înconjurul lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x