Numele lui este X... X si atat. Restul e confidential. De patru ani incoace, detectivul X a impacat si a destramat mai multe perechi decat Cupidon. Misiunea sa de azi poarta tocuri si locuieste intr-un bloc. Totul este pregatit: masina cu geamuri fumurii, camera de filmat, rabdarea. Misiunea poate incepe.
Tanara suspectata de infidelitate ajunge la un centru comercial din sudul Capitalei cu un domn. Pare ca are o relatie cel putin cordiala cu acesta. Supravegherea in teren poate incepe. Dar detectivul X nu lucreaza singur, ci cu un partener. Sarcina lui e sa stea la o distanta rezonabila si sa adune probe.
Detectivul X poate face multe lucruri, mai putin un lucru: sa-si minta clientul. Asa ca tine permanent legatura cu acesta.
In functie de limita de suportabilitate a cutitului rasucit in rana, clientul decide daca vrea sau nu sa afle mai multe.
Aproximativ 80 la suta dintre cei care apeleaza la un detectiv particular vor sa afle cata incredere pot avea in partenerul de viata. Asa ca numarul detectivilor particulari a crescut si, odata cu asta, s-au dezvoltat si metodele de supraveghere a "tintelor".
Managerii magazinelor online de produse (de supraveghere) se mira adesea cum a crescut numarul de comenzi comparativ cu acum cinci ani, cand au pus pe picioare afacerea. Sindromul "Big Brother" i-a cuprins pe multi, iar dispozitivele sunt pentru toate gusturile. Ochelari, ceas, chei de la masina sau chiar un pix - toate prevazute cu microcamere de inalta fidelitate.
Preturile pleaca de la 850 de lei si ajung pana la cateva mii. Oricine poate deveni insa detectiv de ocazie cu astfel de ajutoare.
foto: Hepta.ro
O avere de iaht: un vas de 60 de milioane de dolari a fost prezentat la o expozitie din Miami... OBSERVATOR SPECIAL. Cercetatorii britanici au decis: 13 iulie, cea mai ghinionista zi!...