Antena Căutare

Omar, câştigătorul primului sezon Next Star, își SURPRINDE MILIOANELE DE FANI cu un nou videoclip. Dacă iubești, trebuie să îl vezi!

Nu este de ici de colo ca la 14 ani să lansezi hit după hit. Să te cunoască şi să te asculte lumea în ţara ta, dar şi în străinătate. Nu e puţin lucru să reuşeşti să înţelegi diferite culturi şi să reuşeşti să ajungi la sufletul unor oameni atât de diferiţi

Nu este de ici de colo ca la 14 ani să lansezi hit după hit. Să te cunoască şi să te asculte lumea în ţara ta, dar şi în străinătate. Nu e puţin lucru să reuşeşti să înţelegi diferite culturi şi să reuşeşti să ajungi la sufletul unor oameni atât de diferiţi.

Nu e deloc uşor să faci faţă unor situaţii speciale, când ajungi să cunoşte diferite personalităţi, chiar şi din sfera politică. Pare incredibil ca cineva de doar 14 ani să poată face toate acestea. Nu și când este vorba despre Omar, câştigătorul Next Star. Despre cel mai nou hit al lui, Omar a povestit în platoul Observatorului.

”I Love You” se numeşte piesa, dar de fapt nu este o piesă de dragoste, vorbeşte despre altfel de iubire. Clipul poate fi vizionat pe Omar Arnaout Official.

De curând, artistul a fost in Tirana invitat special la un show foarte mare, a avut succes deosebit datorita piesei lui "Beautiful Life" care este nr 1 in tarile balcanice. După hitul international 'Beautiful Life', in colaborare cu TommoProduction, au inceput sa apara si roadele muncii. Cel mai nou single, "I love you", tot productie TommoProduction, vine la pachet cu un videoclip de senzatie, si vorbeste despre iubirea globala, simtita si declarata in orice limba. Mesajul transmis de Omar este unul cat se poate de simplu, dar intens totodata, acela de A IUBI SI A FI IUBITI NECONDITIONAT, indiferent de religie sau nationalitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Emisiuni din alte tari ne-au contactat si am acceptat cu mare placere sa fim prezenti in LIBAN, unde am fost jurat in cadrul unei emisiuni TV ce a inregistrat rating-uri incredibil de mari. Tot in LIBAN, am reusit sa fac un miniband de muzica arabeasca, in ritmuri LATINO, cu care am cucerit iremediabil telespectatorii de acolo.

Si, daca tot am schimbat zona de cantat, spre surprinderea mea, am fost invitat in QATAR, unde am concertat la teatrul lor national, in fata a 5000 de spectatori, urmand ca apoi sa fiu invitat de inca 3 ori, o data alaturi de Lora. In tot acest timp, in timpul liber pe care-l aveam in tara, am reusit sa lansez alte piese pe langa BEAUTIFUL LIFE, mai exact, LARA, YALLA HABIBTI, I Love you si AlHayat in duet cu LETTY, toate cu videoclip”, a povestit Omar.

In Qatar, talentatul nostru artist s-a intalnit si cu ambasadorul Romaniei de acolo, care a fost incantat de calitatile lui artistice si l-a felicitat, urmand ca apoi sa se faca publica o poza cu ei doi.

Pe langa succesul din aceste tari, Omar a fost chemat si in ALBANIA, acolo unde BEAUTIFUL LIFE rasuna fara limite in multe locatii importante. A cantat la un show foarte populat la ei, poate cel mai populat dintre toate, KINGE MAJIKE, si tot in acea seara s-a inregistrat RATING ce a intrat in istoria televiziunii TV KLAN din Albania. Putin mai tarziu, albanezii au zis ca il iubesc prea mult, asa ca a fost chemat sa cante, iar, acolo, in a doua zi de Craciun. Si in tara s-a inregistrat un succes foarte mare, la MAMAIA MUSIC AWARDS, unde, impreuna cu LETTY, Omar a obtinut premiul de cel mai bun artist al anului. Urmeaza, in luna februarie, sa plec in KUWEIT, pentru a canta la ziua nationala, in cadrul celui mai mare concert organizat in aceast stat, unde, in fiecare an, sunt invitati cei mai mari artisti ai lumii arabe.

Nu ai voie să-l ratezi! Spectacolul „Così fan tutte” va avea premiera pe scena Operei Naționale București pe 27 februar... Surprinde-ţi perechea de Dragobete! Ai aici cele mai frumoase mesaje de dragoste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x