Antena Căutare

Parcă nu se mai teeerminnăăăăă! Ea e femeia cu CELE MAI LUNGI PICIOARE din lume! Poartă nr 46 la încălţăminte

Rusoaica Svetlana Pankratova a intrat în Cartea Recordurilor cu... picioarele! La propriu! De ce? Pentru că este posesoarea celor mai lungi membre inferioare din lume.

Rusoaica Svetlana Pankratova a intrat în Cartea Recordurilor cu... picioarele! La propriu! De ce? Pentru că este posesoarea celor mai lungi membre inferioare din lume.

Picioarele sale măsoară nu mai puțin de 132 de centimetri, iar laba piciorului are o dimensiune mai puțin obișnuită pentru o reprezentantă a sexului frumos, ea purtând pantofi de mărimea 46.

Totuși, Svetlana nu este și cea mai înaltă femeie din lume, restul corpului său având dimensiuni relativ obișnuite. Astfel, Svetlana Pankratova are înălțimea de 1.95 metri.

Născută la 29 aprilie 1971, în fosta Uniune Sovietică, Svetlana a jucat în echipa de baschet a Universității din Virginia, SUA, între anii 1992 — 1995. Acolo a stabilit câteva recorduri sportive pe plan local, neegalate nici până azi, precum cele mai multe atacuri blocate și cele mai multe reușite într-un singur sezon.

În septembrie 2008, a pozat în Piața Trafalgar din Londra, alături de He Pingping, acesta din urmă fiind, la vremea respectivă, cel mai mic om din lume.

În prezent, Svetlana Pankratova este antrenoarea unei echipe feminine de baschet din Virginia, SUA.

Sursa: agerpres.ro

Istoria COLORATĂ a machiajului! Uite cum s-au aranjat femeile de-a lungul timpului! Tu în ce perioadă te potrivești?... Racii au parte de schimbări majore în familie, iar Leii trebuie să fie atenţi la comunicare! Horoscopul pentru 29 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x