Antena Căutare

Parcul minune devine vara un lac cu copaci, băncuțe și alei cu flori! Imaginile sunt spectaculoase!

Există un parc unde în fiecare vară se întâmplă o adevărată magie! Turiști din întreaga lume vin vară de vară ca să admire miracolul ce pare desprins dintr-un basm!

Există un parc unde în fiecare vară se întâmplă o adevărată magie! Turiști din întreaga lume vin vară de vară ca să admire miracolul ce pare desprins dintr-un basm!

Totul se întâmplă în Austria, la Green Lake. Iarna, când temperaturile sunt scăzute și totul este înghețat, parcul este frecventat de iubitorii de natură.

Primăvara, de îndată ce temperaturile încep să crească, locul se transformă. Zăpada de pe vârfurile montane se topește și apa rezultată se colectează în bazinul pe care se află parcul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și atunci începe magia: locul devine brusc un parc subacvatic, unde păsările sunt înlocuite cu pești ce înoată liniștiți pe fostele alei și băncile se ascund printre tot felul de plante acvatice.

Oameni șocați de o apariție neobișnuită într-un parc din Craiova. Un lup se plimbă nestingherit sub ochii trecătorilor!

Unii chiar se aventurează să iasă la o „plimbare” în parc: cu costume de scafandru și măști de oxigen, curioșii coboară parcă într-o altă lume!

Iar imaginile sunt spectaculoase!

Şi-a prins soţul ca o înşală şi a ajuns să facă o avere din asta! Cum s-a îmbogăţit o femeie din Marea Britanie... Soția infidelă și amantul au vrut să-și facă de cap la un hotel, dar lucrurile au luat-o complet razna! Prin ce întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x