Antena Căutare

Pasiunea pentru bucătărie leagă relații pe viață

Viața are căile sale de a ne arăta că planurile pe care ni le facem au un scop aparte, iar uneori simplele noastre pasiuni este posibil să aibă un corespondent complementar în celălalt capăt al lumii.

Pasiunea pentru bucătărie leagă relații pe viață
Empanadas este un preparat specific argentinian, făcut dintr-un strat de aluat care se împăturește asemenea unei brânzoaice, care ascunde în interior o delicatesă de alimente. Sub „misterul” aluatului se afl[ tot felul de ingrediente, care dau un gust inegalabil. | shutterstock

Acolo unde nu ne așteptăm, se ivește neprevăzutul. De acolo de unde visele se nasc din legături și pasiunile se dezvoltă sub umbrela unei prietenii pe viață, exact acolo unde Maria Cecilia Del Vitto din Buenos Aires și Adrian Precup, din frumoasa capitală transilvăneană au cunoscut pasiuneqa pentru bucătărie și au clădit pas cu pas un mic imperiu gastronomic.

La baza prieteniei celor doi oameni care s-au “chemat” din col’uri diferite ale mapamondului stă pasiunea pentru chimia alimentelor, pentru ceea ce înseamnă gust, mâncare bună și sănătate, dar nu în ultimul rând pentru ce însemană cu adevărat adunarea în jurul unei mese: nu doar mâncare, ci conexiune.

Dar haide să începe cu începutulul și să citești povestea a doi oameni care s-au cunoscut în Irlanda, iar de acolo au devenit nu doar parteneri în viață, ci și în afaceri!

Pașii pe care i-au făcut de-a lungul timpului i-au purtat către aceeași destinație. Când destinul tău trebuie să se împlinească, te va lua pe sus și te va aduce acolo unde ești menit să fii. În cazul Mariei Cecilia Del Vitto și al lui Adrian Precup, locul lor era unul lângă celălalt, împărtășind aceeași pasiune și, în timp, punând bazele unei afaceri înfloritoare.

O prietenie pe viață, legată de aceeași pasiune: bucătăria. Cum a început totul

După analizele preliminare, era clar că urmează să fie o echipă imbatabilă, iar după o serie de brainstor-ing, dezbateri, cei doi au ajuns să lanseze business-ul Empanadas Factory cu două săptămâni înaintea declarării lockdown-ului în România.

„Au fost multe runde de brainstorming, dar am vrut să aducem ceva nou, proaspăt și unic în România. Ne-am dorit dintotdeauna să avem propria noastră bucătărie, să fim propriii noștri șefi, să avem propriile noastre reguli, propriul produs, în care să ne punem toată creativitatea. Au fost multe runde de brainstorming”, a spus Cecilia, pentru wall-street.ro

Afacerea lor s-a născut în ajunul pandemiei de COVID-19, atunci când HoReCa a avut cel mai mult de suferit. Pandemia a închis trântind ușile restaurantelor și a tuturor localurilor care adunau oameni în jurul unei mese, iar pentru o afacere care se află la început de drum, un astfel de eveniment neașteptat, este o provocare imensă.

Lumea a fost nevoită să stea în case, să uite de ceea ce orașul putea oferi cândva, asta până când avea să revină totul la normal, așa cum mulți sperau.

Însă, dacă te întrebai cum au rușit ei pe piața din România, atunci când toți se luptau să își păstreze afacerea, este simplu: o idee originală care poartă numele de „empanadas”.

Ce este „Empanadas” și cum au reușit să servească cel mai gustos preparat

Preparatul minunat din restaurantul lor a fost adus în România, după ce Adrian Precup l-a descoperit în țara de origine a Mariei Cecilia Del Vitto. Putem spune că a fost dragoste la prima vedere.

Empanadas este un preparat specific argentinian, făcut dintr-un strat de aluat care se împăturește asemenea unei brânzoaice, care ascunde în interior o delicatesă de alimente. Sub „misterul” aluatului se afl[ tot felul de ingrediente, care dau un gust inegalabil.

Preparatul aduce nu doar gustul argentinian, ci și gusturi din toate colțurile lumii, care au cucerit publicul din România.

Adrian alături de cea care îi este soție acum, au pus bazele Empanadas Factory fără teama de eșec și au mers în față cu pasiunea pentru mâncare, care leagă relații pe viață.

„Când a venit în Argentina a devenit destul de obsedat de ele, așa că am decis să facem asta!”, povestește Cecilia.

Astfel, dintr-o simplă plăcere, acolo unde pasiunile s-au împletit, a ieșit cel mai tare DUO care se putea: Adrian Precup + Maria Cecilia Del Vitto = Empanadas Factory.

Cel mai frumos lucru este că din pasiunea pentru mâncare se nasc adevărate povești, însă nu doar o singură poveste leagă mai multe „elemente” ale aceleiași pasiuni și eatZZ, din pasiunea pentru arta gastronomiei a adunat sub umbrela sa zeci de restaurante de la care clienții din România pot comanda mâncare bună. Poți intra pe The GRILL, din aplicația eatZZ și să-și comenzi cele mai delicioase preparate.

Descarcă aplicația eatZZ de aici >>> www.eatzz.ro/#descarca-aplicatia

Vezi toate restaurantele din aplicația eatZZ >>> https://eatzz.ro/bucuresti/restaurante

Alex Meurer pierduse aproape totul, după s-a îmbogățit cu 2 milioane de dolari în doar 10 luni. Cum a reușit... Kirill Tereshin este „Popeye Marinarul din Rusia”. Tânărul are implanturi gigantice în brațe, exact ca personajul animat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x