Antena Căutare

Patru asteroizi s-au apropiat, astăzi, de Pământ! Unul dintre ei avea lungimea Casei Poporului. Ce s-ar putea întâmpla?

Patru asteroizi s-au apropiat, astăzi, de Pământ, cel mai mare având 260 de metri. Cel mai apropiat ar fi trecut pe lângă Pământ la o distanţă de 2,4 milioane de kilometri.

Patru asteroizi s-au apropiat, astăzi, de Pământ, cel mai mare având 260 de metri. Cel mai apropiat ar fi trecut pe lângă Pământ la o distanţă de 2,4 milioane de kilometri.

,,Dacă ar lovi Pământul ar provoca distrugeri masive, însă niciunul dintre acestea obiecte nu are vreo şansă să intre în contact cu Terra, deci suntem în siguranţă,'' adaugă el.

Dintre cei 600.000 de asteroizi din Sistemul Solar, aproximativ 10.000 sunt asteroizi apropiaţi de Pământ. ,,Acest tip de asteroizi ar putea lovi planeta noastră şi în funcţie de mărimea lor pot produce pagube considerabile,'' declară ESA pe site-ul său.

În acest moment există aproximativ 580 de obiecte considerate ca având ,,risc ridicat'' de lovire a planetei.

Sursa: daylimail.co.uk

Cea mai mare aroganță! Un bărbat și-a decorat localul, pe exterior, cu 85 de brazi. 30.000 de euro, 20.000 de beculețe ș... Mândrie! Are 20 de ani, e româncă și cucerit titlul internațional de Miss Fitness: ”Atunci când s-a cântat imnul am înce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x