Antena Căutare

PERICOLUL cu care se confruntă BUCUREȘTIUL! „Se vede cum se SCUFUNDĂ”! Mii de români trec zilnic pe aici fără să știe ce se întâmplă!

Oamenii de știință din cadrul Agenției Spațiale Europene a oferit recent informații despre un fenomen ce se petrece în București.

Oamenii de știință din cadrul Agenției Spațiale Europene a oferit recent informații despre un fenomen ce se petrece în București.

Astfel, prin intermediul tehnologiei radar înregistrate de sateliți s-a demonstrat faptul că în zona Palatului Parlamentului există mișcări milimetrice ale pământului. Unele zone se ridică, iar altele par a se scufunda.

Observațiile au fost făcute în perioada 2011-2014, cu ajutorul unei tehnologii specializate ce poate detecta și arăta punctele slabe ale unor construcții sau structuri.

În imaginea prezentată se pot remarca diferite puncte de culoare albastră, ce reprezintă zonele unde pământul se ridică. Punctele roșii marchează zonele în care acesta se scufundă.

„Trebuie să fim pregătiți pentru tot ce e mai RĂU! Ne vom confrunta cu un CUTREMUR MAJOR!”... Galerie FOTO: Primele imagini cu meniul ce va fi servit la Globurile de Aur! Iată ce vor mânca actorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x